Dagens Kjelling

Kristoffer

Resultater og tabell MIL/GIL G15 sesongen 2008/2009

1 omgang

Strindheim starter kampen best. Gode i angrep mens Melhus/Gimse starter meget godt i forsvar. Kampen er jevn og spillet bølger fram og tilbake. Begge lagene spiller meget godt. Etter 7 min går Melhus/Gimse opp i føringen. Strindheim svarer med å holde et stort balltempo og går igjen i ledelsen etter noen fine trekk. Melhus/Gimse sliter også med de samme slurvefeilene som tidligere i sesongen.På stillingen 6-8 tar Melhus/Gimse time-out og laget stresser ned. Dette hjelper litt men Strindheim går til pause med ledelsen 10 - 14.

2. omgang

Melhus/Gimse virker ikke helt med i begynnelsen av 2. omgangen. Starter med feil på feil og Strindheim drar i fra. 2. omgangen preses også litt av varierende dømming fra dommerne. Dette går begge veier. Guttene ser ut til å ha mistet litt av gølden. Utover omgangen blir spillet litt bedre og Strindheim klarer ikke å dra i fra noe mer. Forsvarsspillet er ikke noe Melhus/Gimse skal være stolt av i denne kampen. Normalt er laget veldig god i forsvar men lykkes ikke i dag. Strindheim får stå på 9-10 meter å skyte grunnskudd rett i mål. Strindheim vinner i dag fortjent 17 - 26.