Melhus/Gimse - Charlottenlund    21 - 22

Dagens Kjelling

Håkon

Resultater og tabell MIL/GIL G15 sesongen 2008/2009

1. omgang

Melhus/Gimse åpner bra og scorer det første målet. Charlottenlund kvitterer umiddelbart og kampen har fått sin signatur. Lagene følger hverandre men det blir lite mål. Mange angrep fra begge lag, men dårlig pasningspill. etter 10 min er stillingen 3-4. Thomas U leverer bra spill og redder en del avslutninger. Utover omgangen overtar Charlottenlund og de har en god periode etter ca 20 minutter og leder dag 7-10. Melhus/Gimse klarer ikke å holde følge med tempoet og kontringene til Charlottenlund.

2. omgang

Kristoffer starter også denne omgangen med scoring. Melhus/Gimse har mulighetene men klarer ikke å sette ballen i mål. Likevel klarer Melhus å krympe ledelsen til Charlottelund til 2 mål. Har mange muligheter til å komme helt i ryggen men spillerne er litt for heite i toppen og er samtidig litt uheldig med avslutningene. 10 min 12-14, 15 min 13-15, 20 min 16-18. Selv med 2.minuttere klarer ingen av lagene å avgjøre. Melhus/Gimse starter opphentingen og med 3 min ligger laget under med 1 mål. 2. min igjen er det uavgjort. Med 25 sek igjen av kampen tar Charlottenlund timeout. Sluttsekundene blir litt Hawaii og Charlottenlund scorer når det gjenstår 10 sek. Melhus/Gimse klarer ikke å score i sluttsekundene og Charlottenlund vinner kampen. Melhus/Gimse - Charlottenlund 21-22.

Melhus/Gimse skal ta med seg videre det gode forsvarsspillet i 2. omgangen. Bra!.