07.02 - Uavgjort i nabooppgjøret mot Buvik

Dagens Kjelling

Kristoffer

Resultater og tabell MIL/GIL G15 sesongen 2008/2009

En kamp hvor Melhus spiller godt i første halvdel av begge omganger.

Kampen starter bra med skåring av Kristoffer i kampens første spilleminutt. I løpet av de første 10 minuttene har han skåret tre til og får frimerke av Buvik. Anders og Sindre har også flere skåringer i denne perioden, forsvarspillet er godt og Thomas har mange gode redninger. Etter halvspilt første omgang er stillingen 8-3. Da tar Buvik over. Serverte en vakker flyver til stor applaus fra publikum og deretter kom mange skudd som gikk i mål samtidig som de fleste skudd fra Melhus gikk i stanga eller ble reddet av keeper. Pauseresultatet ble 10-9.

Andre omgang startet som første. Vebjørn skårer omgangens første mål og deretter går det Melhus sin vei. Her er det blant annet Arnt Snorre som skårer tre kjappe for Melhus. Omtrent samtlige spillere er på skåringslisten, forsvarspillet er godt og Thomas redder mange skudd på mål. Etter halvspilt andreomgang er stillingen 18-12. Melhus har seieren i lomma. Da kommer reprisen fra første omgang. Buvik tar over spillet, og Melhus ”roter” bort sine muligheter. 3 minutter før slutt er stillingen 21-21. Vi får en straffe som blir underkjent. Vi får frikast i kampens siste sekunder, men ingen mål. Kampen ender 21-21 til stor jubel for Buvik.

Utvisninger: Melhus 3x2 og Buvik 2x2

PS. Vi fikk låne 4 spillere fra -94 ettersom 4 av lagets spillere deltar i en fotballturnering.