G93 - Forsmedelig tap for Strindheim

Postet av Melhus IL - Håndball den 1. Mar 2009

(01.03.09) Melhus/Gimse - Strindheim 23 - 25
Forsmedelig tap for Strindheim hjemme i Melhushallen. Jevnspilt kamp hvor lagene fulgte hverandre fra 1 minutt og helt til sluttsignalet gikk. Melhus/Gimse fikk en 2.min i slutten av 2. omgang som ble avgjørende.

Dagens Kjelling

Kristoffer

1. omgang

Kampen åpnet med en del skudd som gikk himmelhøyt over mål. Flere avslutninger fra både Melhus/Gimse og Strindheim. Lagene følger hverandre utover omgangen med Strindheim i føringen stort sett hele omgangen. Lite mål i førsteomgangen noe som tyder på godt forsvarsspill og dårlig angrepsspill. God innsats.

2. omgang

Fortsatte som 1. omgang. Strindheim hakket hvassere enn Melhus/Gimse, men i dag har Melhus/Gimse muligheter. Strindheim er effektive og scorer på sjansene sine og i midten av 2. omgang går de opp i en 2-måls-ledelse. De har igjen kontroll på ballen men redning fra Melhus/Gimse sin keeper hindrer at Strindheim går opp i en 3-måls-ledelse. Melhus/Gimse klarer å etterhvert å komme ajour med Strindheim. Mot slutten av omgangen begynner spillerne å bli slitne. Noen personlige feil samt en 2.min i slutten av 2. omgang blir avgjørende for resultatet. Melhus/Gimse ligger under med ett mål og har kontroll på ballen. I steden for utligning og uavgjort, får Strindheim ballen og avgjør 10 sekunder før sluttsignalet. Kampen ender 23-25.

Dagens gladnyhet: Mads scoret sitt første mål. Gratulerer.