Postet av Melhus IL - Håndball den 11. Mar 2009

Dagens Kjelling:
Thomas U

Strindheim 2 - Melhus/Gimse 22 - 18

(08.03.2009) Melhus/Gimse viste muskler og godt spill mot Strindheim 2 i søndagens kamp i Nidarøhallen. God laginnsats og til tider glimrende spill av keeper Thomas U.

En kamp med periodevis godt spill.

Strindheim 2-Melhus/Gimse

22-18 (12-6)

I Nidarøhallen

Strindheim skåret kampen første mål og fortsatte med full trøkk.. I løpet av de første 9 minuttene var stillingen 6-1 til Strindheim, og det så ikke spesielt lyst ut for Melhus/Gimse. Men så våknet spillerne til og det ble en del skåringer og bomskudd begge veier. Pauseresultatet ble 12-6.

Andre omgang startet langt bedre. Forsvarspillet var meget godt, Thomas har mange gode redninger og skuddene til Melhus går i mål. Etter ti minutter er stillingen 14-12.

Så går Melhus på ny inn i en periode med mye rot. Mens Melhus/Gimse skårer ett mål, skårer Strindheim 7. Når det gjenstår 7 minutter er stillingen 21-14. Så har Arnt Snorre 3 skåringer på kort tid og kampen ender til slutt 22-18.

I løpet av kampen fikk vi 3x 2min, Strindheim ingen. Noe å virkelig glede seg over er at alle 3 straffene vi fikk gikk i mål. Vi lånte med oss Erlend fra G94 som meldte seg på skåringslisten og gjorde en god jobb