Håndball ved Melhus videregående skole

Postet av Melhus IL - Håndball den 28. Feb 2012

På Melhus videregående skole tilbyr vi Toppidrett Håndball.

Gjennom programfaget toppidrett, får du muligheter til å kombinere videregående opplæring med idrett på høyt prestasjonsnivå. Elever som velger Toppidrett gjennomfører trening både gruppevis innenfor sin fordypning og på tvers av fordypning.

Melhus har alltid vært ei bygd med et godt håndballmiljø, og fra 1994 har Melhus videregående skole tilbydd toppidrett i håndball ved skolen.

Våre mål er :

  • Å gi unge idrettsutøvere et godt sportslig tilbud for å utvikle individuelle ferdigheter.
  • Å gi unge idrettsutøvere muligheten til å kombinere idrett og skole.

· Undervisningen legger vekt på å utvikle den enkelte håndballspillers tekniske, taktiske og fysiske egenskaper slik at enhver utøver kan danne seg et grunnlag for en god håndballkarriere.

· Alle elever får muligheten til å få tett oppfølging av læreren, uansett om det gjelder håndballrelaterte situasjoner eller spørsmål om detaljerte styrkeplaner.

· Lærer og trener for håndballgruppa er Marius Berge, som har erfaring som spiller fra både 1. divisjon og eliteserie. Som trener har han tatt 4. plass med Sverresborg gutter 18 i SPAR sesongen 2010/2011, og per dags dato trener han Charlottenlund sitt herrelag i 2. divisjon. Kristin Børseth har erfaring fra eliteserien, proffspill i Danmark og Spania og landslagsspill. Hun stepper inn ved behov.

· All undervisning foregår i Melhushallen som ligger på samme område som skolen. Her har man tilgang på en hel håndballflate, styrkerom og klasserom. Håndballundervisningen består av 5 timer i uka fordelt på 2 økter, med muligheter for ytterligere individuell trening i Melhushallen.

· Skolen deltar årlig i skolemesterskapet for Videregående skoler hvor vi flere ganger har levert gode resultater.

· For mer info på vår nettside; www.melhus.vgs.no

Søknadsfristen er 01.03.12

Med vennlig hilsen
Idrettsfag på Melhus Videregående Skole
v/ Kristin Børseth


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.