Ref. Foreldremøte 27/8-2013

Postet av Melhus IL - Håndball den 3. Sep 2013

Ref. Foreldremøte 27/8-2013

Sak 1: Inntekt.

Det ble bestemt at treningsavgift settes opp til kr 1000,-

Vi er ut etter andre måter å skaffe inntekt på, og oppfordrer foreldre til å tenke på sponsorer. Mye ledig plass på drakt og shorts. I løpet av sessongen får vi inn penger fra tilsynsvakter og julecupen, tilsammen ca 6-7000 kr. Vi bestemte oss for å selge Eidsmoprodukter før jul (adm. av Ole/Asle), og "juleposer" (adm. av Elisabeth). Nye drakter er bestillt, sponset av Eidsmo. 15 ute-trøyer og to keeperdrakter.

Laget har en del penger på konto, men trenerne ser for seg at om noen år trengs det mye til reising. Hvis vi har penger på konto betyr det at alle kan være med da. Om det ikke blir noe av Norgesserie, brukes pengene på laget. F. eks treningsreise til varmere strøk..

Sak 2: Serie.

Det er oppmeldt ett lag i Gauldalsserie og ett lag i byserie. Rullering som tidligere på hvem som deltar. Kampene starter etter høstferien.

Det blir en tur til Tynset- Røros- Oppdal. Alle disse kampene gjøres på ei helg, fra lørdag til søndag.

Sak 3:Treninger.

Fra 9/9 har vi fått treninger i Lundhallen tirsdager 19.30-21.00, i Melhushallen onsdager 17.15-18.45. Fredager blir det trening i c-bygget. Søndager får vi tilbud om å komme på teknikk-trening i Melhushallen, dette er åpent for flere lag. Vi har fått keepertrener; Thomas Utvær.

Treningsoppmøte blir registrert. Alle bør være på minst to treninger mellom hver kamp, dette i forhold til hva kroppen tåler. Send melding til Asle om du ikke kommer.

Oppmøte fem min før på trening, slik at sko er knyttet og du er klar til å trene når klokka er der!

Sak 4: Høstferien.

Det har vært snakk om en samling i høstferien, tilsvarende den som var i vinterferien. Uke 41. Elisabeth og Marianne kan hjelpe til.

Sak 5: Lisens.

Over nyttår er guttene blitt så gamle at det må betales inn lisens.

Sak 6: "Voksnan"

Asle, Inger, og Thomas er trenere.

Ole Anton, Eva, Jens Otto, og Marianne bidrar som lagledere, der Ole er sjef. En lagleder skal være på hver trening.

Sak 7: Reisecup.

Det er positive tilbakemeldinger fra reisecupen, og vi konkluderer med at vi ønsker å gjenta suksessen.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline