Referat fra foreldremøte 16. oktober 12

Postet av Melhus IL - Håndball den 24. Okt 2012

Diverse informasjon fra laglederne:

1. På www.melhushandball.no finnes masse informasjon om håndball i Melhus; info om styret, sportslig plan, Melhushallen, kamparrangement osv. Anbefaler alle og ta en titt på klubbens hjemmesider.

2. Medlemskap i idrettslaget. Alle som spiller håndball må være registrert som medlem og betale kontingent til enten Melhus IL eller Gimse IL. Dette har med forsikringer og gjøre og er veldig viktig at vi får gjennomført. For Melhus IL ta kontakt med Roy Åge Østerås, roy-a-oe@online.no. For Gimse IL gå inn på hjemmesidene til idrettslaget. Ber alle foreldre ta ansvar for å få dette i orden.

3. Kontingenten for 2012/13 vil være kr 800 og er det klubben har satt opp som norm for denne aldersgruppa.

4. Jule-cup. Klubben arrangerer for 24. gang jule-cup i samarbeid med Melhusbanken. Dette vil foregå 29. og 30. desember. Jentene skal være med på dette og det blir kamper en av disse dagene. Da blir det også noe dugnad på oss foreldre i form av kiosksalg og sekreteriat, som laget for inntekter for.

5. Reisecup. Hvert år arrangerer klubben felles tur for alle håndball-lagene. I fjor var de f.eks i Kristiansund. Dette foregår som regel helt på slutten av sesongen. Om vi ønsker å være med på dette eller ikke er opp til foreldregruppa. Mange cup’er starter fra 11 årslag, men vi kan legge inn ønske til styret om at de finner en cup vi også kan delta på. Vi hadde avstemming på foreldremøte og det ble enstemmig bestemt at vi ønsker og gå for reisecup. Henvendelse er dermed sendt styret. Reisecup innebærer for oss med de yngste jentene at alle har med seg en forelder/foresatt. Dette kommer vi tilbake til dersom det blir aktuelt.

6. Dugnader for denne sesongen

· Tilsynsvakt i hallen; her måtte vi i år stille med to personer; Siri Marte Hollekim og Heidi Karlsen meldte seg; tusen takk til dere to!

· Kiosksalg/oppgaver i sekreteriatet ved hjemmekamper. Før jul er vi satt opp en dag og det er 3. november fra kl 15-19.30. Info er sendt ut på mail og lagt ut på hjemmesiden.

· Franzefoss-dugnad; På arbeidsplassen til John har vi mulighet til å tjene inn en del penger for laget. Arbeidet består i pakking av strøsandsekker og salg av disse. Dette ønsker vi og få gjennomført og det vil gi oss gode inntekter. Selve dugnaden med pakkingen blir 17. november, mer info kommer fra Siv-Heidi. Fint om de som evt ikke kan møte på dugnad denne dagen gir beskjed til Siv-Heidi så raskt som mulig.

· Salg av spekemat fra Eidsmo; dette vil også kunne gi oss en god inntekt. Kommer tilbake med mer info.

Foreldregruppa som var til stede på foreldremøte var positive til foreslåtte dugnader, det er supert!!

7. Kampskjorter er bestilt, men rekker ikke å få disse før kampene starter. Shorts’er venter vi med innkjøp av, håper og få dette sponset etter hvert. Fint om jentene kan stille i svart shorts eller lignende på kamp.

8. Informasjonsdeling fra trenere/lagledere til dere foreldre. Vi har så langt denne sesongen prøvd oss med en facebook-gruppe og det fungerer egentlig bra, bortsett fra at ikke alle foreldre er på facebook. Dette gjør at vi flytter informasjonen til www.melhushandball.no og legger det inn under Jenter 02 og Nyheter. Dette krever at dere foreldre følger med på hva som skjer der for å være oppdatert. Skjer det endringer i f.eks kamper/trening og det er kort varsel, vil vi i tillegg sende mail.

Informasjon fra trenerne v/Hege Kvalen

Trenerne gleder seg til å begynne å spille på stor bane i år, og jentene virker veldig motivert for dette.

Vi har meldt på 2 lag til serien og deler dermed jentene inn i 2. Hvert lag har ca 15 kamper denne sesongen. Hjemmekampene i Melhushallen og bortekampene stort sett i Nidarø C med noen unntak; Klæbu, Malvik.

På dette alderstrinnet skal en legge hovedvekt på allsidig, variert og lekbetonte aktiviteter. Vi legger vekt på grunnleggende bevegelsestrening(med og uten ball) og grunnleggende ballbehandling(mottak og avlevering).

Anbefalt treningsmengde er 2x60 minutter pr uke for denne aldersgruppa. Vi har tirsdager i Melhushallen og torsdager i C-bygget på Gimse. På tirsdagene har vi hallen for oss selv og dette gir oss god plass og muligheter. Vi vil også få til noe keeper-trening etter hvert og har bedt de jentene som kan tenke seg og være keeper av og til og melde seg til det. 6-8 stk har sagt at de kan tenke seg det.

Takk for et godt møte! Lurer dere på noe, så ta kontakt med lagledere eller trenere.

Trenere: Hege Kvalen, Turid V. Riset, John Horg. Grete Mikalsen

Lagledere: Siv Heidi Rabben og Ann Kristin Mathisen


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.