Jan Ketil Berg - årets trener 2017

Postet av Melhus IL den 11. Nov 2017

Trøndelag Fotballkrets har delt ut prisen årets trener under Trøndersk fotballseminar. Prisen gikk til vår egen suksessrike seniortrener Jan Ketil Berg.


Jaaaaaa, så fortjent, så utrolig fortjent!!! Jan Ketil Berg er av fotballfolket i Trøndelag kåret til Årets Trener 2017. Gratulerer Jan Ketil!

Jan Ketil fikk overrakt utmerkelsen på kveldens festmiddag i forbindelse med Trøndersk Fotballseminar som fotballkretsen arrangerer på Scandic Lerkendal. Som det eneste laget i Norge har Jan Ketil ført seniorlaget vårt fram til to opprykk på to år, rett opp fra 5.divisjon i 2016 og opp til spill i Norsk Tippingligaen (3.divisjon) i 2018.

Jan Ketil ble nominert som en av seks trenere til årets pris og det var fotballvenner rundt om i Midt-Norge som stemte fram vinneren. Selv om kandidatlisten inneholdt kjente trenernavn som Kåre Ingebrigtsen (Rosenborg), Svein Maalen (Ranheim) og Thomas Dahle (Trondheims-Ørn), så var det Jan Ketil som stakk av med en suveren og meget fortjent pris.

Vi i Melhus Fotball er glad og kjempestolt over at Jan Ketil har fått tildelt denne utmerkelsen. Jan Ketil har i mange tiår hatt og fortsatt har et enormt stort hjerte for Melhus Fotball. Først som spiller og senere som spillende trenere, deretter trener for både aldersbestemte lag og flere perioder som seniortrener med utallige opprykk på CVen, samt mange andre oppgaver og verv, så har Jan Ketil lagt ned tusenvis av timer for Melhus og trøndersk fotball og derfor er en slik pris så utrolig fortjent.

Vi i Melhus ser fram til å få med oss suksesstrener Berg også i sesongen 2018 og vi gleder oss stort allerede nå til en spennende sesong med trenerteamet, støtteapparatet og alle seniorguttene våre.

Skriv gjerne en gratulasjonshilsen til Jan Ketil i kommentarfeltet på Facebook https://www.facebook.com/MelhusFotball