Vi har nå sendt ut faktura på medlemskontingent for 2017

Postet av Melhus IL den 7. Feb 2017

Medlemskontingent Melhus IL

Vi har nå sendt ut faktura for betaling av medlemskontingent for 2017.

For de medlemmene hvor vi har registrert e-postadresse på, vil disse motta en e-post med informasjon om betaling av kontingenten. Øvrige vil motta en faktura i posten.

Medlemmene kan velge å betale på nett eller betale faktura i nettbanken.

Sentralt i administrasjonen av medlemmene i idrettslaget vil være Min Idrett (www.minidrett.no). Vi oppfordrer alle til å opprette en bruker der, logge seg på, og registrere/oppdatere sine personlige opplysninger. Her kan man også vedlikeholde opplysningene på sine barn. Her finner du også app'n til Min Idrett.

Vi vil etter hvert også ta i bruk samme løsning for betaling av treningsavgift/egenandeler osv.

Det er dessverre noen svakheter i medlemsregisteret vårt, og det kan være at noen opplever å ha fått faktura om medlemskontingent for 2017, og som ikke lenger er medlem. Her ber vi om forståelse og håper at du enten endrer dine opplysninger i min idrett (www.minidrett.no) eller gir oss tilbakemelding slik at vi kan rette opp dette.

Skulle det være noe du lurer på kan du ta kontakt med din lagleder/trener/oppmann eller sende en henvendelse til medlemskontingent@melhusil.no. Du kan også lese mer om vilkårene for å være medlem i Melhus IL her.