Medlemskontingent 2017

Postet av Melhus IL den 21. Jan 2017

Medlemskontingent Melhus IL

I forbindelse med at vi har tatt i bruk nytt elektronisk medlemsregister (KlubbAdmin) vil rutiner for registrering av medlemskap og betaling av medlemskontingent bli endret.

Dagens løsning på fotball sine hjemmesider kan ikke lenger benyttes.Vi vil sende ut/kreve inn medlemskontingenten for 2017 i månedsskiftet januar/februar.

  1. Du vil da motta en e-post med faktura du kan betale.
  2. Alternativt kan du benytte lenken i e-posten og gå inn i Min Idrett og betale direkte derfra.
  3. Kontingenten er kr 100,- pr år pr person.

Alle som har betalt medlemskontingent for 2016 er å betrakte som aktive medlemmer til ny kontingent er betalt.


Er du ny i idrettslaget og ikke er medlem fra gjør du som følgende:

  1. Registrer deg på Min Idrett og meld deg inn i Melhus IL.
  2. Trenger du å betale medlemskontingent før vi sender ut felles kontingent i månedsskriftet, kan dette gjøres ved å betale til konto: 4230 51 34184.
    • Husk å merk innbetalingen med:
      • Navn, fødselsdato og e-postadresse (evt. årstall hvis det gjelder 2016).


Vi vil også oppfordre alle, tidligere medlemmer og barn og voksne, til å bli medlem i idrettslaget. Ved å være medlem i idrettslaget får du muligheten til å delta i variert aktivitet, være forsikret om det skulle skje noe i forbindelse med aktiviteten og ikke minst bidra til å støtte idrettslaget.


Sentralt i administrasjonen av medlemmene i idrettslaget vil være Min Idrett (www.minidrett.no), og vi oppfordrer alle til å opprette en bruker der og registrere/oppdatere sine personlige opplysninger.


Skulle det være noe du lurer på kan du ta kontakt med din lagleder/trener/oppmann eller sende en henvendelse til medlemskontingent@melhusil.no. Du kan også lese mer om vilkårene for å være medlem i Melhus IL her.