Rindals-Troll - Melhus/Gimse    17 - 23

Dagens Kjelling

Sindre

1. Omgang

Melhus starter kampen bedre i dag. Spillerne virker mer opplagte og Kristoffer starter med 3 fine scoringer. Etter 4 min gir Sindre laget en ledelse på 1-4. Thomas U åpner solid i målet med noen 100%-redninger. Halvveis inn i omgangen spiller Melhus godt. Etter 12 min får Kristoffer 2 min. I tillegg får Håkon 2+2min på grunn av kjeftbruk og demonstrasjon mot dommer. Dette gjør at Melhus får dommerne litt i mot seg utover kampen. Etter bra spill i forsvar går Melhus til pause med en 6-9 ledelse.

2. Omgang

Første del av 2. Omgang var Rindals-Troll best. Da var det mye unøyaktige pasninger og tekniske feil. Melhus klarer imidlertid å holde en ledelse på 2 – 3 mål utover omgangen. Alt i alt en rotete kamp med utrolig mange tekniske feil, klabb og babb. Til tross for at Rindals-Troll i midten omgangen bare var 1 mål bak rodde Melhus i lang en sikker 6-målsseier. Når sluttsignalet gikk var det 17-23.