Kristoffer

Resultater og tabell MIL/GIL G15 sesongen 2008/2009

Oppvarmingen gikk bra og ingen ble skadet. Laget klar for kamp og motivert foran møtet med Leksvik. Et nytt bekjentskap siden vi ikke har spilt mot dem tidligere.

1. omgang
Omgangen starter og Melhus/Gimse står meget bra i forsvar. Noen småfeil i angrep men meget bra åpning av kampen. Virker som om spillerne er litt "redd" keeperen til Leksvik. Han er STOR og god. Kristoffer åpner kampen meget godt og skyter flere mål på rad. I midten av omgangen virker det som om Melhus/Gimse tar seg en pause og Leksvik tar over. Med noen gode innøvde trekk blir Melhus/Gimse utspilt i et par situasjoner men Melhus/Gimse går i garderoben med ledelse 11-6 til pause.

2. omgang
Omgangen starter som første. Forsvaret står veldig bra og Leksvik får ikke mange mulighetene til avslutninger. Melhus/Gimse begynner å få til angrepsspillet og det er ikke så mange feilpasninger. Spillet blir tettere og hardere, til tider tøft. Det er lite scoringer og etter 10 min av 2. omgang står det 15-9. Utover omgangen kommer Leksvik mer og mer inn i kampen og scorer flere ganger på rush. Selv om ledelsen krymper mot slutten av omgangen er Melhus/Gimse ikke truet.

I det hele en god kamp fra Melhus/Gimse. Flott gutter.