Dagens Kjelling

Halvor

Resultater og tabell MIL/GIL G15 sesongen 2008/2009

1 omgang

Etter 7 min ligger Tiller i føringen 3 -1. Melhus/Gimse sliter litt med å komme i gang i angrep. Det blir en del rot men spiller bra i forsvar. Kampen er jevn de første 10 min. Av og til ser det ut som om juleferien har vart lenge nok. Farten i spillet og flytting av føtter går ikke fort nok. Midtveis i 1. omgang så rykker Tiller i fra. Halvor står fram fra sin beste side og skåre fine mål fra ving. Omgangen ender med en 5-målsledelse til Tiller. Med litt mindre feil (personlige feil) fra Melhus/Gimse sin side så hadde omgangen vært jevn. Tiller er jevnere og leder fortjent.

2. omgang

Melhus/Gimse åpner scoringene i 2. omgang. Og laget begynner mye bedre enn i 1. omgang. Melhus/Gimse tar innpå og ligger kun 2 mål bak etter ca 10 min spill. Så tar Tiller mer og mer over. De scorer på rush og godt ankomstspill. Og den store forskjellen mellom Tiller og Melhus/Gimse er Tillers spiller nr. 33. Derfra og ut øker Tiller jevnt og trutt og kampen ender med seier til Tiller. Guttene til Melhus/Gimse skal være fornøyde med innsatsen og leverte til tider veldig bra spill både i angrep og forsvar. En god start på nytt år selv med tap.