Melhus/Gimse - Ranheim/Nidelv 2    16 - 20

Dagens Kjelling

Håvard

Resultater og tabell MIL/GIL G15 sesongen 2008/2009

1. omgang

Melhus starter kampen med å bli avblåst for feil sperre. Ranheim i angrep og det ender med 2 min til Eirik. Lagene følger hverandre men med lite mål. 1-1 etter 3 minutter. Forsvaret til Melhus/Gimse er meget bra og slipper ikke Ranheim/Nidelv til. Melhus/Gimse sliter med å score. Misser også fra 7 meter. I det 9 minutt får Ranheim/Nidelv 2 spillere utvist. Melhus/Gimse klarer ikke å utnytte overtaket. Spillet er nervøst og det blir mange feil. Utover omgangen øker Ranheim/Nidelv ledelsen og det står 6-9 til pause. Ja du leste riktig 6-9.

1 omgang

Omgangen starter bra for Melhus/Gimse og laget reduserer Ranheim/Nidelvs ledelse. Melhus/Gimse hever seg i forhold til 1. omgang og knapper inn forspranget. Farten i angrepet er imidlertid litt lavt og statisk. Med en del feil og kontra fra Ranheim/Nidelv øker de ledelsen til 10-16. Melhus/Gimse begynner som i første omgang med laber innsats. Et av lyspunktene foruten dagens Kjelling er Anders som jobber veldig bra og er sikker i sine avslutninger. Referenten karakteriserer kampen som SIRUP. Det gikk litt i slow motion og spillerne stod å så på.

Selv om kampen var dårlig skal spillerne være fornøyde med sitt forsvarsspill. Når det gjelder angrep og straffekast, har Melhus/Gimse mye å gå på.