Ny sesong!

Postet av Melhus IL - Håndball den 2. Sep 2010

Hei alle sammen og velkommen til ny sesong!

Foreløpig trener vi onsdager fra 18.30 - 20.00 i Melhushallen.

I tillegg har vi fått treningstid i C-bygget fredager fra 18-19, men vi venter til fotballsesongen er litt mer på hell før vi starter opp med flere treninger i uka.

Terminlista har endret seg mange ganger i det siste, men dere finner alltid den siste oppdaterte på håndballforbundet sine sider, handball.no

Direkte link finner dere nedenfor: Terminliste

Alle vil få en loddbok som skal leveres til Guri senest 01.10.10

Som alltid trenger vi også i år tilsynsvakter i Melhushallen. Jeg legger her ved et utklipp fra mailen jeg har fått, der finner dere noe mer info om denne jobben.

"MIL Håndball skal også denne sesongen ha ansvar for tilsynsvakter i hallen. Alle lag som trener i hallen skal skaffe 1-2 personer som vakter.

Dette må være på plass i denne uka, eller tidlig neste uke, da det vil bli arrangert et kurs for de som er nye i slutten av .

Vaktene blir betalt av kommunen, dette er penger som tilfaller det enkelte lag.

Til info: Vaktlist settes opp for hele sesongen, det er som regel greit å få byttet om det er behov for det. Det er snakk om ca. 4-5 ganger før jul, og 6-7 etter jul, fordelt på ukedag og helg. De skal også være vakter på julecupen. Kveldsvaktene er fra 1930-2330. Helg følger aktivitet, lørdag deles på 2, søndag på 3 vakter."

Ta kontakt!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.