Melhus/Gimse J2000 - "Årets begeistrer 2011/2012"

Postet av Melhus IL - Håndball den 4. Sep 2012

Helgen 31. august til 2. september ble Håndballforum for Sør-Trøndelag gjennomført på Rica Hell, Stjørdal. Som vanlig ble det utdelt priser for spesiell innsats for håndballen i Sør-Trøndelag. Blant de nominerte til prisen "Årets Begeistrer" var Melhus/Gimse Jenter 2000. Meget overraskende og gledelig er det også at det var Trønder Lyn håndball som var forslagsstiller til denne nominasjonen. 

 

Øystein Døhl og Åsmund Hansen var til stede under prisutdelingen, og kunne på vegne av laget motta prisen "Årets Begeistrer". Det er storsinnet og ganske uvanlig å bli nominert av en naboklubb, men desto mer gledelig. "Dette tyder på at vi har riktig fokus på barneidrett, og at det også blir lagt merke til av andre", sier de to. Dessuten er det en fantastisk gjeng med jenter og en engasjert foreldregruppe. Jentene, som denne sesongen teller 36 stykker, fortjener denne anerkjennelsen, forteller de to stolte trenerene. Foruten en engasjert foreldregruppe, består støtteapparatet rundt laget av: Aina Næprud (trener), Åsmund Hansen (trener), Øystein Døhl (trener), Marianne Snøan (lagleder), Vibeke Indbryn (lagleder) og Katrine Bakke (lagleder).

Følgende begrunnelse lå til grunn for utnevnelsen:

Årets begeistrer 2011/2012

Årets vinner har vist imponerende holdninger innen håndballens verdier, innsatsvilje, begeistring, og ikke minst respekt og fair play. Om vinneren sies følgende;
Vinneren er sulten på de utfordringer håndballspillet gir og løser disse på en glimrende måte. Vinneren stiller opp for andre og er ikke redd for å ta i et tak.
Støtteapparatet rundt reflekterer gode verdier når det gjelder barnehåndball, det være seg i forhold til disponering av spillere, fordeling av spilletid og holdninger til idretten samt respekt for den enkelte utøver.
Vinneren synes videre å ha et sundt og fornuftig forhold til fokus på resultat, noe som gjør at spillerne vil bli i gruppa lenge.

Spillegruppa fremstår som trygge i forhold til idretten, noe støtteapparatet har en stor del av æren for.
Spillegruppa oppleves som positiv, imøtekommende og åpen både i det håndballfaglige og det sosiale.
Vinnerne utmerker seg i å stille opp for andre. Både som gruppe, støtteapparat og ikke minst enkeltspillere. De opptrer ikke bare som konkurrenter, men også som samarbeidspartnere i stor stil og til stor glede for sine naboer.
De holdninger som reflekteres både blant barn og voksne i denne gruppa fortjener heder og ære.

Forslagstiller Trønder Lyn håndball synes det er flott å ha vinneren som storebror og nabo i nord.

Vinner: Melhus/Gimse Jenter 2000


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.