Ref. Foreldremøte 18/1-13

Postet av Melhus IL - Håndball den 20. Jan 2013

REFERAT FRA FORELDREMØTE 18/1-13

- JAKKE OG BAG: Felles bestilling av overtreksjakker og bager til guttene. Laget sponser litt, og det blir en egenandel på kr. 400,- Vi ønsker å se ut som ett lag på kamper og cuper:) Bestilles ved å sende mail/sms til Ole Anton med størrelse på jakken. Asle har med jakkene på trening denne uka for prøving, og frist for å bestille er FREDAG 25/1-13.

 

- ØKONOMI: Denne sessongen tar vi ikke inn nok penger på treningsavgift til å dekke de faste kostnadene. Alternativer er SPONSORER, dugnader, og evt øke treningsavgiften til neste år. Foreløpig har laget bra med penger oppspart, men vi ønsker å ha god økonomi til reising når gutta blir eldre. Alle oppfordres til å jobbe for sponsorer!

 

-REISECUP: 26-28 april reiser hele klubben til Steinkjer.G 01 er påmeldt med ett lag. Ulike overnattingsalternativ ble drøftet, og det er litt usikkert hvordan det blir. Det ser ut til å bli overnatting på skole. Det er mulighet for å kjøpe kort som innkluderer 2 overnattinger, t-shirt, svømming, disco, frokost, kveldsmat og middag. Dette koster 950,- Foreldre oppfordres til å være med. Buss eller tog kommer i tillegg. Påmelding til Eva Danielsen. FRIST FOR PÅMELDING FREDAG 25/1-13. Ta kontakt med Ole Anton hvis du ønsker å høre nøyaktig pris før fristen for påmelding.

 

-TRENINGSLEIR I VINTERFERIEN: Forslag om tur til Steinkjer i slutten av vinterferien. Det ble diskutert for og mot. Alternativer ble nevnt. Denne saken jobbes det videre med.

 

-G01 har ledig plass for sponsorer, både på drakt, shorts og overtrekksjakke. Etterspør sponsorer folkens!!

- Det ble muligens avglemt i den koselige praten på møtet, men foreldrene skryter av trenerne, og retter en stor takk:) Også til Ole Anton:)

 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline