Trivsel på samlingsplass (Midtnorsk)

Postet av Per Atle Pedersen den 2. Sep 2016

Orientering er ikke bare å løpe fra post til post over blaute myrer. Det er også sosialt og trivelig på samlingsplassen før og etter løpet. Her kan du lese litt om hvordan ungdommene våre hadde det på midtnorsk.


Spurtpris:

På de to første løpene arrangerte John spurtpris til den som løp raskest fra siste post til mål. Espen tok det veldig seriøst og løp kjempefort på søndagen. Videoen viser en meget glad Espen rett etter målpassering.


Men plutselig oppdaget Espen at det ikke var spurtpris den dagen.


Etter et jurymøte, ble de utdelt spurtpris allikevel og Espen ble en kvikk lunsj rikere.


O-jenter:

Hysj, dette er litt hemmelig! Det hender at gutta ser litt på jentene. Spesielt Ørjan. Da er det lurt å ha kikkert.Mobil:

Mobilen er flittig brukt på samlingsplass. Hva brukes den til? Sender man SMS hjem eller til kjæresten? Eller er det Pokemon hele tiden. Joakim var veldig opptatt når jeg forstyrret han.


Eirik har alltid en god kommentar på lager. Det hadde han denne gangen også.


Erik og Oskar var veldig opptatt. Hva var det de holdt på med egentlig?Fremgang:

Martin begynte med orientering i vår. Han har hatt en flott fremgang og finner allerede frem i C-klassenI mål:

Johannes er den eneste o-løperen jeg vet om som har med 2 kompass. Men det er jo kjempesmart. For noen ganger blir man virkelig usikker på om kompasset er rett. Og da er det smart å ha 2. Her har Johannes akkurat løpt i mål i C-løypa.


Til slutt så har vi Johannes Lerli som løp N-åpen. Han har et stor smil, og er alltid veldig fornøyd. Det var han på midtnorsk også.Dette var en reportasje med noen av våre flotte unge o-løpere. Neste gang så blir dere kjent med noen andre.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.