A-laget: Sesongen ikke over

Postet av Melhus IL - Fotball den 3. Okt 2006

(03.10.06) Selv om seniorlaget ble seriemestere søndag, er det full aktivitet på treningsfeltet denne uka. Til helga venter spill om kretsmesterskapet i 4. divisjon. Melhus møter vinneren i avdeling 2, Ranheim 2 til semifinale førstkommende søndag. Kampen spilles på Ranheim gress. I den andre semifinalen møtes Kattem og Neset.

Etter en velfortjent fridag i går, var den store "snakkisen" før dagens trening selvfølgelig opprykket. Fra nå er derimot fokuset rettet mot å prestere i kretsmesterskapet. Det er ingenting som er morsommere enn å vinne fotballkamper, og laget har i år alltid gått på banen for å vinne - ikke sikre 1 poeng eller begrense tap. Så når vi gjester Ranheim 2 uti fjæra på søndag, så er det med det mål for øyet; å vinne!

Vi vet veldig lite om Ranheim 2, men siden de satser høyt med førstelaget sitt i 2.divisjon, så er det sannsynligvis et ungt og godt lag. De har, som oss, klart å kvalifisere seg for tredjedivisjon, så det blir ingen lett kamp der ute.

Vi gleder oss til å spille flere kamper, så får vi ta en pust i bakken når siste kamp er blåst av - forhåpentligvis ikke før neste helg!

Spillergruppa vil også sende en spesiell hilsen og takk til alle de som tok turen til Tempe på søndag for å heie frem laget. Selv om det har vært glissent på tribunen i Gruva denne sesongen, så varmer det når det kommer gratulasjonsmeldinger på telefon, sms og e-post i hopetall. Laget håper at enda flere tar turen til Gruva neste år, når motstandere som Flå, Buvik og Orkla kommer på besøk! Dette blir moro!

Merk: Kampen mot Ranheim2 spilles klokken 16.00 på Ranheim gress.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.