A-laget: Overgangsrykter

Postet av Melhus IL - Fotball den 6. Des 2006

Senior Herrer
(06.12.06)
Det er som vanlig høytid for overganger og rykter. Melhusweben er selvfølgelig på plass for å dekke alle overganger. Men inntil penn har møtt papir og kontrakter er i boks, tar vi en liten titt på ryktebørsens meldinger.

 

 

Kabalen med tanke på neste sesongs spillerstall skal legges, men ennå er det for tidlig å si hvem som kommer, og hvem som eventult forlater klubben. Etter opprykket til 3.divisjon ble naturlig nok Melhus en mer attraktiv klubb for nye spillere, noe som har stor betydning i forhold til de spillerne som klubben har kontaktet.

Som nevnt er det litt tidlig å fastslå hva som kommer til å skje, men at det er ting på gang er klart. At Melhus ønsker å styrke alle lagdelene foran comebacket i 3.divisjon er ingen hemmelighet, ikke minst med tanke på at enkelte spillere har forlatt klubben etter serieslutt.

Blant annet har årets kaptein, Anders Sand, flyttet til Oslo i påvente av en lengre reiseperiode jorda rundt. Dette medfører at klubben har mistet en av de mest rutinerte spillerne i årets stall. Et klart tap for klubben, selv om det er flere unge midtstoppere i klubben. Melhusweben vil takke Anders for bidraget han har gitt til klubben (så langt), og ønsker ham god tur og velkommen hjem ved en senere anledning.

I tillegg er det flere spillere som per tiden er, eller er innkalt til, militærtjeneste. Her er det en del ubesvarte spørsmål i forhold til tjenestested hos enkelte, men dette vil uansett vanskeliggjøre muligheten for disse spillerne til å bidra neste sesong. På nyåret er Mats Berg ferdig med sin tjeneste og vender forhåpentligvis tilbake for fullt i Melhustrøya.

Når det gjelder nye fjes, så er det ingen som har signert ennå, men i tiden fremover er det flere spillere i andre klubber som har signalisert at de ønsker å trene med klubben. Dette er det selvfølgelig anledning til, i en klubb hvor alle er velkomne til å vise seg frem, så vil det være opp til den sportslige ledelse hvorvidt dette er personer man vil knytte seg til videre. Ryktene er som alltid florerende, med både spillere fra Oslo-området og klubber i nærområdet på "kandidatlista." Enkelte er kontaktet av klubben direkte, mens andre kommer på eget initiativ.

Allerede i morgen kveld vil det være anledning til å se en spiller fra Oslo-klubben Oldenborg vise seg frem i Gruva. Spilleren sies å kunne bekle flere roller i laget, men har de siste sesongene vært mest å se på back og midtbane. 23-åringen har tidligere spilt for én av våre naboklubber, før han flyttet til Oslo for et par år siden. For 2 år siden var spilleren på Melhus-trening, og var den gang svært ønsket av datidens trenerteam, Sef og Jonke, men flyttingen satte en stopper for overgangen. I en kommentar sier han at det denne gangen er 80% sjanse for at han velger Melhus, men at han inntil videre avventer situasjonen til han har trent med laget og avklart enkelte personlige forhold i forhold til bosted. Vi ønsker velkommen til Melhus og Gruva, og benytter sjansen til å ønske lykke til.

Tidligere Melhus-kaptein Asgeir Ofstad vender mest sannsynlig nesen hjem til moderlandet neste år fra USA. Melhus skal etter det Melhusweben erfarer ha vært i kontakt med Asgeir, men Kolstad Fotball melder på sine nettsider at Asgeir har forlenget sitt engasjement med dem (han har de to siste sesongene spilt to halve sesonger for klubben fra sørsia).

Ryktebørsen sier også at en målvakt på det nærmeste er klar for klubben fra nyttår, noe som kommer godt med i og med at Håvard Johannesen forlater klubben etter å ha vært på utlån fra Byåsen på høsten. Den nye målvakten sies å være en gammel kjenning som ønsker å komme hjem igjen, noe som er svært gledelig med tanke på klubbens ønske om flest mulig spillere med lokal forankring.

Melhusweben følger alle overgangsrykter med argusøyne, og håper å kunne komme tilbake med mer håndfaste nyheter ved en senere anledning - hvor også mer spesifikke navn vil dukke opp.

For eventuelle spillere som ønsker å komme på trening, så vil det være åpne treninger onsdager og lørdager for alle som mener de har noe å bidra med. Onsdagene møtes vi i Gruva og på lørdagene er det innendørstrening i Melhushallen.

(NB: Melhusweben uttaler seg uavhengig av klubbens sportslige ledelse)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.