A-laget: Forslag til kampoppsett 3.div

Postet av Melhus IL - Fotball den 12. Des 2006

Kampoppsett 3.divisjon 2007

(12.12.06) Forslaget til kampoppsett er klart og Melhus åpner comebacket i 3.divisjon borte mot NTNUI 11.april. Første hjemmekamp blir et hyggelig gjensyn med naborival Flå den 21.april, før guttene setter seg på buss til Kyrksæterøra for å møte KIL/Hemne den 28.april.

Kampoppsettet er utarbeidet av kretsen ut i fra ønsker fra klubbene selv, men det vil sannsynligvis dukke opp flere omberamminger frem mot nyttår. For Melhus sin del er 9 av kampene lagt til fredager. Dette skulle ikke være noe problem i seg selv, men det spørs om hvorvidt det er mulig å få satt igang de kampene som starter i normal arbeidstid. Syv av kampene har foreløpig starttidspunkt klokken 15.00, og én kamp klokken 16.00.

Oppmann for seniorlaget, Jens Øyaas, sier over telefon i kveld at han ikke ennå har fått sett skikkelig på kampoppsettet, men at han synes det virker noe merkelig at så mange av fredagskampene er satt opp så tidlig på ettermiddagen. - Dette er noe vi må se nærmere på i de kommende dagene, før vi eventuelt vil vurdere om vi ønsker å flytte noen kampene, sier Øyås i sin kommentar.

Melhusweben avventer med å legge ut hele kampprogrammet til det er kommet bekreftelse på et endelig oppsett, så alle som har tenkt seg på kamp i Gruva - eller andre steder - kan ennå vente med å avlyse hytteturene. For de som ønsker å se forslaget fra STFK slik det foreligger, kan besøke denne nettsiden:

http://idrett.speaker.no/06/Table.aspx?WCI=wiFixtureList&TournamentId=278681


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.