G94: Første sesong med 11er-fotball

Postet av Melhus IL - Fotball den 13. Okt 2007

(13.10.07) Vi var spent ved inngangen til denne sesongen med overgang fra 7er til 11er. Med 23 spillere hadde vi en utfordring med å få et godt nok tilbud til alle med hensyn på spilletid. Vi løste dette ved å dele dem inn i 3 jevngode grupper. 2 grupper spilte 11er kamp og 1 gruppe spilte 7er kamp - og så byttet vi; 2 nye grupper spilte 11er mens en ny gruppe spilte 7er osv. Dette ble satt inn i en rotasjonsplan slik at alle spillere fikk et likt tilbud i forhold til spilletid.


Den positive effekten har vært et godt breddetilbud. Alle har vært inkludert, og med jevngode grupper har vi til enhver tid hatt god kvalitet i lagene. Dessuten har vi fordelt trener ressursene slik at ikke alle trenerne har trengt å være til stede på hver kamp - mindre slitasje.

Årets tur gikk til Røros og Bergstadcupen. 2 11er lag var påmeldt og vi fikk låne 4 gode spillere fra G95. Begge lagene gikk videre til kvartfinale. Her stoppet det for begge lagene selv om det ene laget skulle vært videre til semi. Dommeren hadde telt feil antall cornere og sendte feil lag videre :-(

Mange spillere har hatt en god utviling gjennom sesongen, og vi stilte med 7 spillere på siste sonetrening. Hospitering til G93 har i tillegg vært et tiltak for å imøtekomme differensiering slik at spillere skal få et tilbud tilpasset sitt nivå og sin utvikling.

Det er alikevel god lagånd, gode holdninger, vennskap, sosial trygghet, humor og trivsel som er grunnlaget for årgangens gode resultater og framdrift. Lykke til videre gutter :-)

Lone Holskil, lagleder G94


Her er noen bilder fra KrokusCup og BergstadCup:

KrokusCup

BergstadCupen

BergstadCupen

Oppmars på BergstadCupen sammen med J94


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.