Sjanseløs mot et sterkt CSK lag

Postet av Lagleder Fellesbruker den 13. Feb 2016

Det var tydelig at CSK ønsket å vinne denne kampen. De stilte et helt annet lag enn forrige gang vi møttes. Denne gangen hadde de med seg flere spillere fra førstelaget. Det høres litt sutrete ut, men det er ikke meningen. Slik er det å spille i lavere divisjoner, der man møter flere andrelag. Da vil det variere mye i forhold til hvordan belastningen til førstelaget har vært. Dette gjør at man kan være både heldig og uheldig når man møter disse lagene. I dag var iallfall CSK en god del bedre enn oss.

Vi kom tidlig bakpå og måtte ta timeout etter 7-8 minutter for å justere oss inn mot ukjente spillere. Vi tok raskt igjen CSKs ledelse og spilte jevnt helt til sluttten av omgangen. CSK har en god bredde i troppen, og kunne bytte målvakt flere ganger for å treffe bedre ift våre skyttere. Dette gjorde at de stoppet oss inn mot pause og kun gå til pause med 14-10 ledelse.

I pausen snakket vi om å være mer disiplinerte og å trykke til i duellene. Noe vi også gjorde i starten av omgangen. Dette førte til at vi på nytt fightet oss inn i kampen. Etter hvert ble vi for stillestående i forsvaret og fikk en riktig idømt utvisning. CSK rykket på nytt ifra og vi ble stresset og måtte ta en timeout for å finne roen. Enda en gang klarte vi å snu det og tette luka til bare 3 mål. Vi følte at vi var på vei inn i kampen igjen, da vi fikk nok en utvisning mot oss og 7 meter på en situasjon vi var sterkt uenige i. Dette ble kampens vendepunkt for oss. Vi klarte aldri å komme tilbake og måtte jobbe hardt for å sikre at vi hadde bedre innbyrdes målforskjell (i tilfelle poenglikhet ved sesongslutt). CSK vinner fortjent 26-20.

I morra møter vi nok et meget sterkt lag. Stjørdal har virkelig fått orden på spillet sitt og blir en meget tøff oppgave for oss.