Et lærerikt tap

Postet av Lagleder Fellesbruker den 30. Jan 2016

Etter å ha slått de 2 øverste lagene på tabellen de to foregående helgene, ventet det laget som kanskje akkurat nå er det beste laget. MHK er skikkelig i flytsonen og feide LHK av banen forrige helg. Vi hadde kartlagt dem godt og møtte ingen overraskelser. Problemet var bare så enkelt som at vi ikke klarte å utnytte det. Om det var vi som spilte dårlig eller om MHK var gode, er en uinteressant problemstilling, som ikke kan besvares objektivt. Vi spiller oss til mange gode muligheter, men klarer ikke å sette ballen i mål.

MHK møtte oss med et helt flatt 6:0 forsvar som stolte 100% på blokka. Den typen forsvar er det svært få som spiller, og her må vi være ærlige å innrømme at det løste vi ikke godt nok. Vi knakk ikke den koden før på slutten av kampen og da var det for sent. MHK vant fortjent 17-21.

Vi tar med oss en del viktige læringspunkter fra denne kampen. Dette er ting vi skal jobbe videre med på trening. Hadde vi klart å løse dette tidligere, kunne vi fort ha endret kampbildet dramatisk i dag. Men igjen så ville sikkert MHK også ha endret, slik at det er lite gunstig å henge seg opp i det. Det positive med å bli «avkledd» er at man kan gjøre noe med det og komme styrket ut av det. Og det skal vi så absolutt!

En annen positiv ting fra dagens kamp er at Linn Søberg er tilbake i Melhus/Gimse igjen. Den jenta har et vanvittig potensial, som vi bare glimtvis fikk se i dag. Hun skyter hardere enn de fleste elitespillerne og er utrolig eksplosiv. Vår problem i dag er at vi ikke klarer å utnytte denne kapasiteten. Linn har bare trent med oss i 2 uker og har fortsatt ikke kommet ordentlig inn i systemene. Med litt mer trening sammen resten av jentene vil vi klare å utnytte kvalitetene hennes bedre. Vi er iallfall veldig glad for at Linn valgte å komme hjem til Melhus!
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline