Seier i 3. løp i karusellen!

Postet av Melhus IL - Orientering den 8. Jul 2012

(08.07.2012) Vi skal lete langt ned på 90-tallet for å finne en seier til Melhus i et løp i karusellen. Og så var det ekstra morro at dette kom det året når Leik tilsynelatende fortsetter sin dominans blandt karusellaga. Det skal vise seg at tålmodighet gir resultater som ikke er forventet. Godt oppmøte og mange toppresultater gjorde susen!

Resultatene så lang er her: http://brikkesys.no/result.php?id=718 

Melhus overrasket med seier i o-karusellen

Klæbu vartet opp med fine løpsforhold og løyper i Hjellimarka

Det ble en flott orienteringskveld i Klæbu under 3. løp i Orkla Gaula-karusellen. Hjellimarka ligger mellom kirka og Nidelva og løpsområdet har stort sett bare skråli ned mot elva. Løypelegger Rund Hjeldnes hadde klart å unngå de fleste hogstfelta med kratt og presenterte varierte og krevende mellomdistanseløyper for de 56 deltagerne.

5 løpere deltok i nybegynnerløypa denne kvelden.

Gul løype huser de aller yngste og de aller eldste. Derfor blir det stor sprik i farten, noe som gjorde denne gangen også. Henning Hugdal fra Melhus utklasset de andre med ei sterk tid.

Ungdommene fra Leik er ikke til å true i Hvit løype. Denne gangen stakk Line Sølberg av med seieren foran Ola Neraune, Orkanger og Kjell Sølberg, Leik.

Hege Solhjem Melhuus, Melhus kastet seg framfor Rolf Wærnes, Orkanger med kun 2 sekunder i Grønn løype. Randi W. Bartnes også fra Orkanger kom like bak der igjen. Det ble Hege`s første seier i år.

I Rød løype holdt Svein Unsgård fra Leik stor fart i Rød løype og henviste John Henry Hammer, Børsa og Svein Olav Åmot, Leik til de neste plassene. Svein fikk dermed sin 2. seier på rad av like mange løp.

Audun Bakk fra Melhus holdt så vidt unna for Jon Røstum, Gaula i Blå løype. Audun fikk sin andre seier på rad, mens for Jon var dette det første løpet. Martin Uglem fra Melhus har en seier i løypa fra før, men måtte finne seg til rette på tredje denne gangen.

Det er år og dag siden Melhus tok lagseieren i et karuselløp, så Leik er ikke uovervinnelig og kan ikke stille med mye redusert mannskap uten at andre lag kan hamle opp med de. Tross for hjemmebane for Melhus i først løp etter ferien er nok Leik ikke til å true når senhøsten kommer. Orkanger derimot fikk en nesestyver av Melhus denne kvelden. Resultatene fra 3.løp ser slik ut:

1. Melhus 1159, 2. Leik 1141, 3. Orkanger 630, 4. Gaula 530, 5. Børsa 136 og 6.Klæbu 65. Sum etter 3 løp: 1. Leik 4457, 2. Melhus 3062, 3. Orkanger 2530, 4, Gaula 857, 5. Børsa 650 og 6. Klæbu 115.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline