Viktige datoer i o-avdelinger i vinter

Postet av Melhus IL - Orientering den 29. Jan 2013

(29.01.2013) Onsdag 27. februar er det årsmøte med sesongplanlegging. Det blir vanlige årsmøtesaker med valg. Etter årsmøtet vil det bli visning av overtrekksdrakter i MIL-fargene og trykk fra forskjellige fabrikker. Det blir framlagt forslag til plan for rekruttarbeidet i vår og sommer og mye annet. Innkalling kommer i midten av februar. 

Onsdag 6. mars er løypeleggerkveld for flest mulig i o-avdelinga. Dette er en intern opplæringskveld for aktuelle løypeleggere i treningsløp, bedriftsløp, Ukens løype og Turo. Litt om løypelegging generelt og noen tips om hvordan gangen er i løypelegging og arrangement av et treningsløp. Innkalling kommer senere. Lavterskeltilbud!

Onsdag 13. mars er det opplæringskveld for brukere av hjemmesida. Grunnleggende om hvordan vi kan bruke hjemmesida til nye saker og legge ut bilder o.l. Aktuell for mange i avdelinga. Innkalling kommer senere. Lavterskeltilbud! 

Onsdag 20. mars er det o-sonekveld med rekruttering som tema og besøk fra Freidig. Åpent møte om praktisk bruk av Freidig-modellen til trenig av rekrutter fra 8 til 20 år. Vi får besøk av en sentral trener i Freidig. Innkalling kommer senere.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline