Stålende innsats i karusellen sist onsdag

Postet av Melhus IL - Orientering den 16. Jun 2013

(16.06.2013) Så er det bare å gratulere oss selv med en kjempeinnsats i karusell-løpet onsdagskvelden. Vi fikk to løypeseire med Audun Bakk i Blå løype og Atle Pedersen i Rød løype og laget rykket forbi Orkanger i sammendraget. Resultatene ligger ikke på vant plass, men gå til Løp 1 og trykk Løp 2 i linken OG karusellen 2013.

God deltagelse i o-karusellen`s andre løp på Orkanger

Leik fortsatt i tet, men Melhus  forbedret seg kraftig fra forrige løp

Løpet gikk på kartet Geitryggen i området nord for vegen mellom Skaun og Fannrem ikke langt fra Lisbetseter. Samlingsplassen var på idylliske Hauklia og løpsterrenget hadde noen store myrer med småkuperte skogåser mellom som innbød til finorientering. Løypelegger Ola Grendal hadde lagt løypene slik at myrene ikke dominerte i løpinga. Variert klassiske o-løyper var det 72 o-løperne ble servert.

Nybegynnerne har nå tatt steget ut i konkurranse og 8 fra ulike klubber deltok i nybegynnerløypa. Jostein Glesåen fra Gaula fikk til et kjempeløp og utklasset de andre løperne. Åse Høgsteggen, Leik og Oskar Storler, Melhus fulgte nærmest.

Ungdommen Sivert Bellingmo også fra Gaula utklasset de andre med neste 10 minutter i Hvit løype. Nesten 10 minutt er mye i ei to-kilometer løype. Kjell Sølberg, Leik og Heidi Flå fulgte så på de nærmeste plassene. Randi Bartnes fra Orkanger knep seieren i Grønn løype så vidt foran Jonas Unsgård, Leik. Line Sølberg også Leik kom på 3. plass.

Tidligere Trollelg-løper Atle Pedersen som nå løper for Melhus tok en klar seier i Rød løype på ei god tid. Litt etter, men med god fart fulgte Anders Solstad, Orkanger og Svein Olav Åmot, Leik.

Enda større fart holder løpere i Blå løype. Audun Bakk, Melhus tok en grei seier i sitt første karusell-løp for året, men Jon Røstum, Gaula var ikke langt etter. Runar Krognes, Leik fulgte så litt bak på 3.plassen der hele 14 løpere startet.

I lagkonkurransen er fortsatt Leik et lite strå kvassere med 1431 poeng, men Melhus (1203 poeng) mobiliserte kraftig denne kvelden bare drøyt 200 poeng etter. Melhus slo også vertsklubben Orkanger (865 poeng) ganske klart, mens Gaula og Børsa en god del poeng denne kvelden også.

Sammenlagt leder nå Leik med 2514 poeng drøyt 600 poeng framfor Melhus som igjen er om lag 200 poeng foran Orkanger på 3. plass. Noe bak følger Gaula som igjen har godt tak på Børsa, mens Klæbu er sist etter 2 løp.

OG karusellen avvikler 3. løp i Børsa like før sommeren setter inn for fult sist i juni.