Dagens Kjelling

Halvor

Resultater og tabell MIL/GIL G15 sesongen 2008/2009

1. omgang

Buvik åpnet kampen med første scoring og lagene fulgte hverandre utover kampen. Buvik klarte å holde å ligge foran til halvveis i omgangen. Da klarte Melhus/Gimse å komme i ledelsen med 9-8. Derfra og ut omgangen ble det mye rart. Melhus/Gimse fikk 2. min utvisninger og Buvik gikk igjen opp i ledelsen. Buvik var oppe i en 3-målsledelse før Melhus/Gimse kom igjen. Mot slutten av omgangen ble forsvarsspillet litt bedre og innsatsen økt. Fra å ligge under med 3 mål klare Melhus/Gimse å gå til pause med ledelsen 13-14.

2. omgang

2. omgang startet som første omgang. Jevnt mellom lagene. Starten av omgangen var preget av lite mål og med 15. min igjen av omgangen ledet Melhus/Gimse med ett mål. 15-16. Derfra og ut omgangen viste Melhus/Gimse at de er et bedre lag enn Buvik. Forsvarsspillet satt bedre og keeper kom bedre med. Framover ble det ikke så mange mål men Melhus/Gimse klarte å ta hjem en klar seier til slutt 16-23. Verdt å merke seg at Buvik kun scoret 3 mål i 2. omgangen.

Konklusjon: Ingen god kamp, men en grei seier.