Postet av Melhus IL - Håndball den 11. Mar 2009

Dagens Kjelling:
Arnt Snorre

Melhus/Gimse -Byåsen 24-14

(11.03.09) Onsdag 11.3.09 møttes Melhus/Gimse og Byåsen til kamp i Melhushallen. Etter helgas to tap var det godt å dra seieren i land med god margin i kveld.

1. omgang

Melhus/Gimse tar raskt føringa i kampen. Laget er raskt i angrep og etter 5 minutter leder guttene 4-1. Fosvaret jobber godt og Byåsen sliter lenge med å score flere mål. Melhus/Gimse har flere kontringsmål noe det har vært lite av de siste kampene. Godt samspill og flotte innspill til strek og ving gjør at Melhus/Gimse drar ifra Byåsen som har problemer med å få levert skudd på mål. Godt forsvarsspill og kreativt keeperspill gjør at Melhus/Gimse leder 14-6 til pause.

2. omgang

Omgangen starter med måltørke for begge lag. Etter halvspilt 2. omgang har Melhus/Gimse scoet kun 3 mål og Byåsen haler sakte innpå etter å ha fått  straffekast. Når det er 10 minutter igjen av kampen, er stillinga 17-12. Guttene tar seg sammen og mot slutten av kampen kjøres det hardt og det blir scoret 7 mål mens Byåsen bare får 2.