Postet av Melhus IL - Håndball den 27. Mar 2009

Dagens Kjelling:
Thomas F

Byåsen - Melhus/Gimse 16-32 (6-15)
(27.03.09) Melhus/Gimse avsluttet årets sesong med en kanonkamp mot Byåsen i Nidarøhallen. Kort oppsummert en fantastisk kamp med godt forsvarsarbeid og  angrepsspill.

GOD KAMP OG GOD INNSATS FRA ALLE.

1. omgang

Melhus/Gimse kom best i gang og gikk opp til en 2-0 ledelse etter bare 2 minutter. Holdt tomålsledelsen mot Byåsen fram til stillingen 5-3 i det 9-ende minutt. Derfra og fram til det 15. minutt økte Melhus/Gimse ledelsen til en 5-måls-ledelse (9-4). Utover omgangen økte Melhus/Gimse ledelsen jevnt og trutt. Byåsen hadde ikke mye å stille opp mot spillerne fra Melhus/Gimse. Etter 20 minutt var stillingen 12-5 i Melhus/Gimse sin favør. I det 22. minutt scoret Halvor fra backposisjon (venstreslegga satt godt). En god omgang av Melhus/Gimse og veldig gode dommere.

NB! Alle utespillerne kom på scoringslisten i 1. omgang.

2. omgang

Startet opp i ren Hawaii-stil der begge laga så ut som om de hadde glemt at håndball er et lagspill. Slurv både fra Melhus/Gimse og Byåsen. Etter cirka 10 minutter begynte Melhus/Gimse å finne igjen taktene fra 1. omgang. Lagfølelsen var tilbake og spillerne begynte å spille hverandre gode. Byåsen så ut til å avsluttet sesongen etterhvert som kampen nærmet seg slutten. Med et godt forsvarsspill av Melhus/Gimse i 2. omgangen var Byåsen handlingslammet i angrep. Siste del av omgangen leverte Melhus/Gimse også godt spill i angrep. Når kampen ble blåst av var seieren til Melhus/Gimse 32-16 over Byåsen.

EN KJEMPEINNSATS FRA ALLE SPILLERNE OG TAKK FOR INNSATSEN I ÅRETS SESONG.