Referat fra foreldremøtet

Postet av Melhus IL - Håndball den 27. Okt 2010

Håndball G01 - Referat fra foreldremøte 14.10.2010

Kamper og kampoppsett

- Alle kamper vil bli spilt i Nidarøhallen E4, unntatt noen få i Klæbu og Buvika.

- Totalt har G01 fått 44 kamper. Vi skal ha rullerende lag, dvs. ca 12 kamper pr. spiller. Det er et ønske at alle skal spille sammen og mot alle.

- Kampene spilles med 4 spillere på banen i 2x13 minutt. Vi vil ha med 1 innbytter til hver kamp. Hvis noen ikke kan stille, må dette meldes til Ole Anton Sæteraas (99241727) slik at han kan kalle inn ny spiller.

- For hver hjemmekamp (Nidarøhallen) må vi stille med en dommer. Dette gjelder 22 kamper. Regler for minihåndball finnes på www.handball.no Foreldre som kan stille melder seg til Ole Anton (99241727).

Månedsplan

For at alle skal få oversikt over kamper og treninger hver måned, vil det bli laget en månedsplan. Denne vil bli lagt ut på internett. Alle bør gå inn å sjekke når de skal spille. De ukene alle spiller kamp, vil det være kun en trening. Endringer vil komme med på planen.

Dager med 4 kamper – alle skal spille

5 kvelder skal det spilles 4 kamper, dvs. alle skal spille. Det er ønskelig at vi lager en sosial ramme rundt disse kampene. Vi heier på hverandre og spiser kveldsmat sammen. Første runde blir 9. november. Mat/kaffelister vil bli organisert av Eva Danielsen.

Melhuscup – mars 2011

Vi skal arrangere minihåndballturnering sammen med J01 i mars. Inntektene vil bli fordelt på lagene utfra antall dugnadstimer. Det er viktig at mange stiller opp denne helga. Arrangementskomité: Grete Grønning (ansv.), Marianne Øhleen, May Tove Ler.

Dugnadsarbeid

Vi har lite penger på konto. Det er ønskelig at dette økes slik at vi har god økonomi til å være med på cup o.l. når guttene blir større.

- Spekematsalg før jul. Hver pakke koster 200 kr. 70 kr vil gå tilbake til laget. Vi satser på at hver spiller selger minst 5 pakker. Det vil bli laget lister for forhåndsalg som legges ut på internett.

- Kakelotteri/godterilotteri på Mega og Melhustorget. Inger og Asle har bekjente som kan skaffe sponsede premier. Forslag om 3 lørdager fordelt på to puljer, kl.11-13 og kl. 13-15. Det legges opp til at to og to familier står sammen (1 voksen og 1 barn fra hver familie). Elisabeth Elvenes organiserer.

Sponsorsøknader

For å få bedre økonomi for laget foreslås det å sende sponsorsøknader til følgende bedrifter i Melhus:

- Melhus Trafikkskole

- Sportshuset

- Melhus bakeri

- TrønderEnergi

- Svinsås Auto

- Esso

- Norgeshus

Elisabeth Elvenes organiserer dette.

Treningsavgift

Vi er enige om å beholde dagens treningsavgift som er 400,- kr. Treningsavgiften betales inn på kontonr. 4230.54.28544

Merk betalingen med spillerens navn og G2001.

Hilsen

Inger, Asle, Ole Anton, Marianne, Jens Otto og TrudeKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.