Barn i Melhus tar høstferien på banen

Postet av Melhus IL - Håndball den 15. Sep 2011

I høstferien gjentar Norges Håndballforbund og Gjensidige suksessen med håndballskoler for barn og unge over hele landet. Gjensidige har vært håndballjentenes og norsk elitehåndballs støttespiller gjennom 18 år. I ferien kommer bredden på banen.

I 2007 startet Håndballforbundet samarbeidet med Gjensidige og lanserte Gjensidige Håndballskoler. Det ble arrangerte håndballskoler i store deler av landet. I år er det flere klubber enn noen gang som arrangerer Gjensidige Håndballskole. Gjensidige er derfor stolte over å kunne bidra til at så mange barn og unge får et tilbud om en aktiv ferie med gode håndballopplevelser.

– Vi i Melhus/ Gimse gleder oss til å gjenta suksessen fra vinterferien. Alle barn får muligheten til å lære mer om håndball og selv være midtpunkt i spillet, sier Inger Mærk og Asle Hårsaker trenere i Melhus /Gimse. Vi skal lære nye spillere å bli glad i håndball, og videreutvikle de som allerede spiller aktivt.

Inkluderer alle
Gjensidige Håndballskole er et tilbud til alle barn mellom 7-13 år, uansett nivå. På skolen blir det lek og moro med ball, konkurranser og godt felleskap. Dessuten vil barna møte nye venner de kan ha glede av i tiden fremover. Vi håper også at mange av de som ikke har spilt før, får lyst til å fortsette med denne flotte idretten.

Thorir Hergeirsson anbefaler Gjensidige Håndballskole:
- Håndball er verdens beste sport. Nå som både dame- og herrehåndballen i Norge er i verdenstoppen og jentene har ferske OL-, EM- og VM-medaljer å være stolte av, er det viktig å tenke rekruttering av fremtidens spillere. Men Gjensidige Håndballskole skal først og fremst være en morsom opplevelse for barn og unge.

Faktainformasjon
Gjensidige håndballskole arrangeres i Melhushallen og det er trening hver dag i ferien fra kl 0900-1500. Alle barn og unge mellom 7-13 år er hjertelig velkommen til å bli med. Påmelding etter førstemann til mølla prinsippet.

Påmelding via hjemmesiden til Region Midt-Norge: www.handball.no

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.