Ny dommerkontakt på plass i styret

Postet av Melhus IL - Håndball den 19. Sep 2011

Grete Mikalsen har meget prisverdig påtatt seg vervet som dommerkontakt i Melhus/Gimse håndball. Dette vervet er spesielt viktig med tanke på de utfordringer vi sår ovenfor på dommersiden. Grete vil forsøke å snu trenden med sviktende rekruttering og manglende oppfølging.

Melhus/Gimse vil også i år få gebyr på grunn av at klubben ikke klarer å skaffe nok dommere og barnekampledere. Klubben har kun meldt inn ett dommerpar, noe som ikke er tilstrekkelig for å unngå gebyr. Styret har på grunn av manglende kapasitet ikke klart å jobbe langsiktig med denne utfordringen, og det er derfor svært gledelig at Grete Mikalsen har påtatt seg dette styrevervet.

Grete vil på nytt sette dommere på dagsorden. Rekrutteringstiltak og tettere oppfølging må på plass for igjen å skape et dommermiljø i Melhus/Gimse. Grete vil, i tillegg til å fylle funksjonen i styret, også inngå i klubbens sportslige utvalg. 

Sammen med tidligere dommerkontakt Karl Tore Fillingsnes, vil hun arrangere kurs for ungdom som ønsker å prøve seg på en dommerkarriere. Dette sammen med å rerekruttere "gamle" dommere til igjen å finne veien til parketten, vil forbedre dommersituasjonen.

Lag og personer som kjenner aktuelle dommerkandidater bes ta kontakt med Grete - grete.h.mikalsen@hotmail.no

Under mottoet: Ingen dommere - Ingen håndballkamp.   


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.