Referat foreldremøte 5/10-11

Postet av Melhus IL - Håndball den 7. Okt 2011

MØTEREFERAT G01 05.10.2011

  • Vi er 18 spillere på gutter 01.
  • Kontingenten er på 800.- for hele sesongen. Vi følger satsene til klubben. KONTONUMMER BLIR LAGT UT PÅ NETT. I tillegg må klubbavgift til Melhus, ELLER, Gimse betales. Det er søskenmoderasjon på håndball. Klubben betaler mellomlegget, slik at ingen lag får inn mindre ved å ha småsøsken på laget. Grunnen til at satsene er satt opp er at kostnadene har økt.
  • Kampene starter 1.november (JIPPI). Vi stiller med 8 spillere per kamp, (dvs. to innbyttere). Månedsplan vil oppdateres med navn, så alle kan se når de skal spille. Gi beskjed i god tid om ditt barn ikke kan møte på kamp (unntak for sykdom selvfølgelig). Vi er påmeldt Gauldalserie, med kamper i helgene, og by-serie med midtuke-kamper. Det er som regel flere kamper på rad. Kampdatoene er: 1,3,5,6,12,19,20,26 november og 11,14,17 desember. Husk at det ikke er oppmøte for ditt barn alle disse dagene… Det blir oppmøte ca. 7-8 ganger pr spiller.
  • 19.november har vi kamper i Surnadalen og i Rindalshuset. Det var forslag om å leie inn buss, slik at spillere med foreldre og søsken kan kjøre sammen i den. Det ble enighet om bussleie, hvert barn betaler kr 50,- i bussbilett, og hver voksen kr 100.- Dette blir en fin ”happening” for både barn og voksne! Vi melder på til Ole Anton.
  • Alle som har håndball selv tar med på trening. De som ikke har, får en av laget som det skrives navn på. På denne måten har alle en ball i huset, da blir den kanskje brukt mer?? Og trenerne slipper så mye bagasje. Neste år blir det baller i en størrelse større, lurt å tenke på hvis noen vil kjøpe seg ball. Oppfordrer IKKE til å kjøpe i den størreslsen de bruker nå, siden laget har mange.
  • Mandag i høstferien starter håndballskole arrangert av G 01. Man- tirs- og onsdag fra 9-15. 50 deltakere er påmeldt, og det er fullt. Det meste av mat er sponset, så håndballskolen gir god inntekt til laget.
  • Eidsmo sponser oss med nye drakter i år. Vi har plass på draktene til sponsorer, så spør slekt og venner!
  • Vi er med på rullering av arbeidsoppgaver i hallen; kjøkkenvakt, sekreteriat og dommervert. Elisabeth har laget en rulleringsplan som deles ut til hver enkelt om tildelt tid og oppgave. Ta en tur innom hallen før det er din tur, så du stiller forberedt. Instruksjoner for de ulike rollene legges også ut på nett.
  • Gutter 2000 har spurt om hjelp i kamper fra gutter 2001. De guttene fra 01 som har lyst til å være med legges inn på ei liste så blir det rullering. Mikkel og Elias har vært prøvekaniner, og det fungerte bra. Det trengs en eller to spillere per kamp. Påmelding til Ole Anton på mail for de som vil være med.
  • Første fredagstrening starter etter høstferien. I perioder med mye kamper kuttes fredagstreningene, og evt. onsdagstreningene. Følg med på hjemmesida (månedsplan).
  • Om barnet ikke kommer på kamp eller onsdagstrening skal det varsles på tlf 99 24 17 27 (Ole Anton). Eks på melding: ”Sondre kommer ikke på trening i dag.”
  • Det blir juleavslutning 17. des i Melhushallen.
  • Det ble diskutert romjulscup, og dette kommer vi tilbake til. Det var delte meninger om dette, men mulighet for å melde på ett lag, for de som vil.
  • Sesongavslutning blir i Størenhallen både for jenter og gutter 01 en lørdag i mars. Damelaget (Inger) spiller etter gutta, så det foreslås å se den kampen som supportere! Det er ønske om felles avslutning for jenter og gutter 01 etter det, med disko eller noe f.eks i Melhushallen.
  • På Sportshuset får man nå kjøpt Melhus supportergenser til kr 160.- Det er en sort hettegenser med trykk. Kr 50.- ekstra om du vil ha navnet ditt på. Det oppfordres til liv på tribunen, og nesten all oppmerksomhet er god oppmerksomhet….
  • Vi gjentar suksessen med salg av Eidsmo-produkter i år også. Dette er eneste form for ”dugnad” i år, så stå på! Produktene kommer mot jul, supre julegaver. I år prøver vi å ta opp bestilling, slik at vi henter ut det vi vil selge. Ole Anton legger ut en forespørsel på nett når det er klart for bestilling.
  • Laget får 1000.- inn på konto hver gang vi får positiv omtale i avisa, og Trønderbladet er booket to ganger i oktober. Vi får også 1000.- inn på konto for hver voksen som tar trenerkurs i regi av kretsen, så meld inntresse. Dette betales av håndballklubben.
  • Ingen har meldt seg som arrangør av avslutningsfest for foreldrene, men mange er interessert. Vi skal være sammen i mange år ennå… Vi lar den ballen rulle…
  • Vi skrøt av trenerne Asle og Inger, og lagledersjef Ole Anton for supert arbeid med både treningene og det administrative rundt laget. Særlig i forbindelse med håndballskolen har de lagt ned mye arbeid i det siste. Vi kan bare takke nok en gang!!


http://idrett.speaker.no/images/blank.gif



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.