Melhusbanken Julecup i håndball 2011

Postet av Melhus IL - Håndball den 31. Des 2011

Hei!

Til orientering, alle resultater fra årets melhusbanken Julecup i håndball.

Vellykket arrangement med mange gode prestasjoner, også fra de lokale lag (se vedlagte Cup-resultater 2011).

J12:  Lundamo+ tapte A-finale mot Byåsen, mens et av MIL/GIL-lagene tapte B-finalen knepent mot Tiller

J13:  MIL/GIL bant B-finale klart mot Heimdal.

J14: MIL/GIL fikk begge sine lag til A-sluttspill men de to lagene møtte hverandre i kvartfinale. To-er laget ble slått ut av Tiller i semifinale. En topping av ett av disse lagene kunne ha kommet til finale. Sokna/Støren vant B-finalen mot Sverresborg.

J16:  Flå vant B-finale mot MIL/GIL.

På guttesiden var deltagelsen mindre, og her dominerte lagene utenfor Gauldalen.  Lys punk finnes imidlertid.
G12:  Lundamo+ gikk til A-sluttspill men tapte klart for Strindheim i semifinalen.

G14: MIL/GIL ble sist i sin gruppe og møtet andrelaget fra Rapp i B-finale. Kampen lå lenge og vippet, men Rapp dro fra mot slutten og vant til slutt 8-6.  Her må det sies at guttene fra Skogn imponerte under hele turneringen, og spesielt i A-finalen mot Ranheim som de vant 19 - 4.  Disse guttene hadde mye håndball i kroppen.

Dessverre ble det i år ikke mulig å arrangere turneringer for gutter 16 og jenter 18.  Påmeldingen i noen av de andre klassene var også mindre.