Flott laginnsats og mange svært gode individuelle prestasjoner i 3. karuselløp onsdag kveld!

Postet av Melhus IL - Orientering den 25. Jun 2015

Mirjam må stå som representant for den store innsatsen av MIL-løpere i karusellens 3.løp som Orkanger arrangerte onsdag kveld. Hun skled forbi 4. post og fant en post som ikke var i hennes løype. Sterkt i villrede fulgte hun med en annen løper mot 7. post der hun traff Kjell Rune som penset henne inn på kartet igjen. Så fortsatte ferden tilbake mot 4. post som ble funnet og så tok hun resten av postene i løypa i rett rekkefølge og fikk dermed godkjent løp. Hurra!
Vi hadde de flest løperne den kvelden og ble knapt slått av Leik med 40 poeng. To løypeseire med Audun B og Stein Ivar og en flott 2. plass av Martin.
Stor innsats av rekruttene i nybegynnerløypa og vi må nevne Ivar også som gjennomfører i fin stil med to staver!
Sammenlagt er vi fortsatt en del poeng etter Leik, men vi har utrettet mirakler før så....
Bilder fra løpet er lagt i Bildegallri.
Resultater her.

Under er omtalen som er sendt avisene:

Leik et hestehode framfor Melhus i 3. løp i OG karusellen

Fortsatt godt oppmøte igjen og gledelige mange nybegynnere

Orkanger stod som arrangør i OG karusellens 3. løp og hadde lagt samlingsplass ved Lomtjønna på vegen mellom Skaun og Fannrem, der kartet Geitryggen ble brukt. 79 løpere stilte opp, så interessen for karusellen er fortsatt jevnt høy i år.

Ola Grendal og Tore Kanestrøm hadde i felleskap langt fine løyper for alle i et terreng med mye myr. Til tross for små høydeforskjeller ble det en kondisjonstest for løperne.

Nybegynnerklassen telte hele 14 rekrutter med de fleste fra arrangørklubben Orkanger, men mange også fra Melhus. Neste 30 ulike løpere har så langt i karusellen deltatt i minste ett løp og det lover godt for framtida i regionen.

Gul løype (2km) ble vunnet av Orkangers Ola Neraune med Sivert Stubsjøen og Åe Høgsteggen begge fra Leik. Dette er klassen bl.a. for de virkelige veteranene i o-løypa med flere løpere rundt 80 år.

Hvit løype (2km) har også mange veteraner og kveldens vinner ble Kjell Sølberg, Leik med Martin Melhuus, Melhus og Elfrid By, Orkanger.

Den største klassen er Grønn løype (3km) med 18 deltagere. Her ble det seier til Rolf Wærnes, Orkanger med en svært god km-tid. Ikke lagt bak fulgte Svein Olav Åmot, Leik og Hans Boye Skogstad, Gaula.

I Rød løype (4lm) fikk vi den første løypevinneren fra Melhus med Stein Ivar Foss, men bare noen små sekunder framfor Svein Unsgård, Leik. John Henry Hammer, Børsa kapret 3. plassen.

I lengste løype Blå (5,5km) ble det en reprise fra de to andre løpene. Audun Bakk fra Melhus noe få minutter foran halsende Leikløpere. Denne gang som sist kom Ola Keiserås nærmest og Jonas Unsgård på tredjeplass. Audun har nå allerede sikret seg seieren i Blå løype med tre strake seire.

Melhus stilt med flest løper for kvelden, men Leik klarte, med noen får poeng, å sikre seg seieren i løpet med Melhus like bak. Arrangørklubben Orkanger sanket godt med poeng. Til sammen etter tre løp leder Leik tilsynelatende trygt framfor Melhus som igjen har god margin til Orkanger. Gaula, Børsa og Klæbu følger deretter.

Karusellen tar så sommerferie, men det er fortsatt igjen to individuelle løp og en stafett. Mye har skjedd i sammendraget på høsten, så her er nok ikke alt oppgjort enda.