23 løpere fra Melhus deltar på årets o-festival

Postet av Melhus IL - Orientering den 24. Jun 2017

Ingrid og Leah koser seg med grillmat etter løpet i N-åpen.

I år arrangerer Freidig o-festivalen, og vi stiller med en stor tropp fra Melhus. Årets o-festival arrangeres på Oppdal, og det kommer 2000 o-løpere fra fjern og nær for å løpe o-løp i tre dager. Freidig har satt sammen et imponerende arrangement. Stor fin samlingsplass på skytebanen. Kjempespennede løyper i et krevende o-terreng. Alle funksjonærende er hyggelige og blide. Våre flinke venner i Freidig får det virkelig til. De har til og med bestilt ekte trøndervær slik at østlendingene får noe å bryne seg på. Gradestokken viser over 10 grader så vi trøndere klager ikke.

På fredag løp vi skogssprint med korte løyper og mange korte strekk. Først var løypene ute i terrenget hvor vi virkelig måtte skjerpe o-teknikken. På slutten av løpet løp vi på åpne gressletter hvor vi måtte holde orden på gjerder, skytebaner og gressvoller. Her var det mange som bommet. Ikke bare oss fra Melhus. Bildet under viser løypa til herrene Stein Ivar og Atle i H50.

Dere som sitter hjemme i Melhus og angrer på at dere ikke ble med! Dere kan komme med en gang! Vi har plass på sovesal1 og det er mange direkteløyper å velge mellom