Løpetur og styrketrening onsdag

Postet av Melhus IL - Orientering den 19. Feb 2023


Det blir litt enklere opplegg i vinterferien med løpetur fra C-bygget onsdag 22. februar kl 1900 og styrketrening inne fra kl 2000. Øvelsene blir av den ekle sorten som på bildet: Hilsen Hege!Fine forhold for skogsorientering i kveld

Postet av Melhus IL - Orientering den 15. Feb 2023

image0.jpeg


Eivind hadde lagt løyper både i boligfeltet på Brekkåsen og i tillegg dristet seg ut i skogen med postene denne gangen. Det viste seg å bli fortreffelig med ganske lette løpsforhold på og rundt Nordgardsmyra. De ti løperne syntes også det var litt befriende å komme seg ut i skogen igjen etter mange uker med løping på vei og is.

Mye av den snøen som er igjen er så hard på myrene at den stort sett holder løperne oppå. De mest brukte stiene har mye is, men i bunnen i skogen er det mye bart. En forsmak på våren ble det i kveld!Etter løpet trakk halvparten av deltagerne inn i c-bygget for styrketrening og veivalgstrening. Langløypa i Gimse by Night var utgangspunktet. Denne gangen har vi ikke fått rapport om ufo i Vassfjellet og godt er det!Trening onsdag fra Brekkåsen og C-bygget

Postet av Melhus IL - Orientering den 12. Feb 2023


Onsdag 15. februar blir det trening igjen og Eivind er ansvarlig.

Vi starter med løp fra Capro-bygget på Brekkåsen med løp i gater, stier og terreng. Løypene avpasses etter dagens vær og føre, men regn med både hardt, mykt og litt vått underlag. Start mellom kl 1830 og 1900.

Etterpå møtes vi i C-bygget kl 2000 til ordinær styrketrening. Husk å ta med underlagsmatte.HØY PULS PÅ TRENINGA SIST ONSDAG

Postet av Melhus IL - Orientering den 10. Feb 2023


Vår i lufta og frost på bakken ga fine forhold for et treningsløp i området rundt skolene på Gimse. Frank Egil hadde lagt tre løyper der man, i tillegg til kjente trakter inne på skoleområdet, fikk en og annen post i nærskogene rundt. 

Ingen prøvde seg på kortløypa. Johannes Lerli (23:12), Kristin Lerli (33:29), John Lerli (37:01), Ingrid Trondvold (49:25) og Hanne Døhl (49:25) gjennomførte løype "Mellom" i fin stil. Stefan Preisig (38:44), Stein Ivar Foss (45:44) og Kjell Rune L. Halvorsrud (46:44) fikk smake på løype "Ond" - som inneholdt flere meningsløse turer opp skråningene vest for Gaula, og også en sving inn diverse kratt rundt Merradalen. Det var en andpusten gjeng som kom til mål etter hvert.

 


Tre blad Lerli, Kjell Rune, Stein Ivar og Frank Egil trakk deretter inn til variert innetrening. Her var det mange øvelser rettet mot mage, rygg, skuldre og armer - blant annet klassikeren "Rumpefotball" (eventuelt kjent for enkelte som "Krabbefotball"). Det var en mør og sigen gjeng som forlot området i 21-tiden.

Nye muligheter neste onsdag, når Eivind inviterer til trening i godt selskap.Årsmøte Melhus orientering 2023

Postet av Melhus IL - Orientering den 7. Feb 2023

Velkommen til årsmøte i Melhus Orientering 2023

Årsmøtet avholdes 2. mars kl 19:00, 1.etasje i klubbhuset Gruva. 

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Melhus Idrettslag. Du blir medlem her. Alle medlemmer har møterett, talerett og forslagsrett. 


SAKLISTE:

  1. Godkjenning av innkalling og sakliste.
  2. Valg av møteleder, referent og to til å skrive under møteprotokollen.
  3. Årsmelding 2021 (se vedlegg).
  4. Årsregnskap 2021 (se vedlegg).
  5. Budsjett 2021 (se vedlegget).
  6. Valg. Det skal velges to styremedlemmer for 2 år, vararepresentant for 2 år,  ansvarlig for –Turo for 1 år, ansvarlig for Ukens løype for 1 år, kartansvarlig for 1 år og en person i valgkomiteen for 2 år (se vedlegg).


Årsberetning

Årsregnskap

Budsjett 2023

Valgkomiteens instilling


Etter årsmøtet har vi et medlemsmøte hvor vi diskuterer planer og ideer for årets sesong.

Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen

Styret i MILOPremiering RomjulsTur-O

Postet av Melhus IL - Orientering den 7. Feb 2023

Det begynner å bli en tradisjon.

Melhus Orientering hadde også denne jula 21 poster ute gjennom romjula og litt inn i det nye året. Postene var fordelt på tre løyper - en rundt Melhus kirke/Rye, en i området Gimse skole/Varmbo og en i området Brekkåsen/Lete. Postene ble satt ut i julehelga, og da var det 60-70 cm med puddersnø på flatmark, noe som ga muligheter for høye kneløft hos de første deltakerne.

Snøen pakket seg noe gjennom de to ukene postene sto ute, og ble dermed mer tilgjengelige for de som prøvde seg. På alle postene hang det en bokstav, som til slutt skulle kombineres til en smått kryptisk løsningssetning: POSTPLUKK OG KNELØFT HØY.

14 fullverdige og godkjente registreringsskjema ble sendt inn, og blant disse har vi trukket ut en vinner. Reidar Monsen er den velfortjente mottakeren av et gavekort på en turorienteringspakke til sesongen 2023 (oppstart rundt 17.mai). Vinneren tilskrives. Gratulerer!Trening onsdag kveld fra C-bygget

Postet av Melhus IL - Orientering den 5. Feb 2023


Kommende onsdag 8. februar er det vanlig vintertrening fra kl1900-2100, fra C-bygget på Gimse skole.

Frank Egil har lagt tre løyper der det blir mulighet for teste blodpumpa. Det tilbys en "Kort løype" på 1,9km, en "Mellomløype" på 2,5km og de mest løpsvillige tilbys en "Ond løype" på 3,7km. Start mellom 1850 og 1915.

 

Deretter trekker vi innendørs til felles styrketrening fra kl 2000.Måneskinn, grønn-føre og buffé på onsdagens trening

Postet av Melhus IL - Orientering den 2. Feb 2023


Klara, Trine, Hege, John, Kjell Rune, Stein Ivar, Martin, Kristin, Atle og Eivind. Foto: Hyttevertinna!


Hege sin trening onsdag kveld ble til den årlige skituren til Elgsethytta. Og for en kveld!

Passe med nysnø, flotte preparerte løyper, vindstille og rundt 5 minusgrader. 
Før felles avgang like før kl1800, var det noen som tok noen ekstra runder i lysløypa - sånn for sikkerhets skyld!
Men så bars det av gårde med alle 10 løperne.


Det var eventyrstemning i marka med en nesten full måne. Ikke til å tru med slike forhold!

Hege hadde selvfølgelig reservert sentrumsbordet like ved peisen.
Trine og Kjell Rune ved Elgsethytta.


Etter flere solide runder i bufféen ble det, merkelig nok, tatt fram et kart som fikk stor oppmerksomhet. ikke rart kanskje, da det vare over Bymarka!


Elgsethytta i mørket er virkelig stemningsfullt!
Klar for avgang og hjemturen gikk i lystige nedfarter fram til Henriksåsen.


Dette blir det reprise på - her må vi ha med oss flere neste gang!