Trening i uke 9

Postet av Melhus IL - Orientering den 24. Feb 2019


Ungdommene har alternativ trening mandag med alpint i Vassfjellet skisenter mandag kl 1630 - 2100. Oppmøte i skisenteret kl 1630. Atle kan organisere skyss. Treninga er åpen for alle.

Som et viktig intermesso har o-avdelinga årsmøte og medlemsmøte tirsdag 26. februar kl 1900 i Gruva. Møt opp til viktige beslutninger og en trivelig stund litt annerledes enn trening og konkurranse.

Onsdagstreninga den 27. februar er mer tradisjonell der Stein Ivar er ansvarlig. Det starter med langkjøring fra Brekåsen idrettsbarnehage kl 1900. Martin har fortsatt gågruppa i gang for de som ønsker det. Fra kl 2000 trekker vi inn til sirkeltrening i gymsalen.O-løp, GPS-visning og styrketrening i kveld

Postet av Melhus IL - Orientering den 13. Feb 2019


Stein Ivar hadde onsdagstreinga i kveld og det startet med o-løp i gatene på Brekkåsen. Der ble det anledning til å legge GPS-spor på løpet. Etter målgang ble sporene vist på medbrakt kanon på veggen. Derfor denne stirrende gjengen på bildet. Lærerikt både bruk av GPS-sporinga i løpet og ikke minst for sammenligning etterpå.

Til slutt litt styrketrening, stafett og uttøying. Video fra kino-visninga er her. Trening i uke 7

Postet av Melhus IL - Orientering den 9. Feb 2019

Mandagstreninga går som vanlig fra Brekkåsen skole kl 1800 for ungdommene. Atle har utetrening først og trekker inn etterpå til styrkeøvelser  og ballspill.


På onsdagstreningen fra Brekkåsen idrettsbarnehage kl 1900 følger vi opp GPS-opplæringen i praksis. Samtidig med vi har gate-O-løp, vil det bli mulighet for å prøve GPS-sporing. 

De som ønsker å prøve kan finne mer informasjon om dette våre sider om GPS-O.

For dere som aldri har prøvd dette anbefaler vi at dere på forhånd laster ned Livelox-appen på mobiltelefonen. Resten tar vi på treningen.

Etterpå blir det en runde med styrketrening i gymsalen fra kl 2000.
Årets GULL O-SKO - O-avdelingens miljøpris

Postet av Melhus IL - Orientering den 10. Jan 2019

VANDREPRIS TIL EN POSITIV OG ENGASJERT O-LØPER.

Utforming

En brukt o-sko hvor sålen er løsnet, lakkert i gull og satt på ei treplate. Til plata er det i tillegg satt på et metallskilt der både tittel og undertekst er gravert inn. Under treplata blir årstall og vinnere preget inn.

Hva er prisen ment som

Det er en hederspris til personer som har bidratt positivt til å styrket miljøet i Melhus i.l. o-avdeling. Vinneren må ha være eller har vært o-løper, men trenger ikke være medlem av Melhus i.l.  Vinneren oppbevarer prisen fram til neste utdeling. Prisen kan deles ut til samme person flere ganger, men da med andre begrunnelser enn forrige gang.

Når deles den ut: Prisen deles ut på o-avdelingas juleavslutning.

Jury: Jury for prisen er det til enhver tid sittende styret i o-avdelinga. Juryen begrunner tildelinga skriftlig som deretter arkiveres for ettertida.

Utfyllende om begrunnelsen for tildelinga - eksempler 

  • Gjort en innsats over tid eller en ekstra stor innsats i en kortere periode for avdelinga som har fremmet et godt o-miljø.
  • Har en positiv innstilling til virket i o-avdelinga.
  • Er engasjert i avdelingas virke og tar ofte et tak for felles løft.
  • Har inspirert andre løpere til god sportslig innsats og fremmet et godt o-miljø i avdelinga med sitt gode eksempel.
  • Kan ta store og små jobber som krever lederansvar og selvstendighet.


Du finner oversikt over hvem som har vunnet prisen i 2018 og juryens begrunnelse under menyen Arkiv og GULL O-SKO.Intervalltrening på godt vinterføre

Postet av Melhus IL - Orientering den 9. Jan 2019

Topp innsats og supert oppmøte både ute og inne på kveldens trening! Intervall og høy intensitet er beskrivende for treninga! 

Unge og gamle fikk opp pulsen i gatene på Gimse under ledelse av Hege. Styrketreningen etterpå ble krydret med kartlesing og veivalg.Levert av IdrettenOnline