Yrende liv av natt-o-løpere ved Tambartun i kveld

Postet av Melhus IL - Orientering den 11. Nov 2020


Tre lokalkjente rekrutter fra nabolaget på Tambartun, fra v. Maren Holm Klemmetsvoll, Solveig Arntzen Mellingsæter og Emina Vikeland Berntsen debuterte i fin stil med nybegynnerløypa, ledsaget av Øyvind Mellingsæter.

Disse var ikke de eneste i kveldens løp rundt og skogsområdet sør for Tambartun. Godt over 30 sprang i alle himmelretninger i de fire løypene Stein Ivar bød på. Mange tok flere av disse i rekkefølge - slikt blir det kilometer av! Løpere kom ikke bare fra Melhus. Leik og Trolllelg/Buvik var representert.

Her kommer noen knips fra nattløpet:Atle etter første runde.

Ingrid P og Ingrid T ved målposten.

Resultater finner du på Brikkesys.

Til slutt kom 9 til styrketrening på Høyeggen:Stein Ivar la opp til stasjonære øvelser på egen matte og en sittestol til ulike øvelser. Til slutt ble det en nødvendig uttøying - som her hvor ryggen får seg en strekk.

En gløtt på langtidsvarslet kan tyde på at vi kan få enda en fantastisk kveld i skogen med hodelykt, kart og kompass til uka.


0 Kommentar

Nattløp Tambartun 11. november kl 1830

Postet av Melhus IL - Orientering den 8. Nov 2020

Fremdeles lovende værmelding slik at det frister mer med nattløp enn langkjøring. Det er bare å lade batteriene på hodelykten. Nattløp på Tambartun fra kl 1830. Siden det er nattløp er det ingen rekrutt-trening på Høyeggen - det er bare å møte opp til nattløp for rekruttene også!

Etter nattløpet er det innetrening ("trim for eldre") i gymsalen på Høyeggen kl 2000-2100.


0 Kommentar

Nattløp fra Saga Gimse onsdag 7 oktober kl 1900

Postet av Melhus IL - Orientering den 4. Okt 2020


Da er det bare å finne fram hodelyktene og legge dem til lading. Onsdag 7. oktober er det nattløp fra Saga på Gimse. 

Start fra kl 1900. 

Nybegynnerløype i tillegg til kort, mellom og lang.

Det kan rapporteres om lettløpte løyper og med god sikt i skogen. 

0 Kommentar

Gimse-by-Night - spektakulært og fartsfullt nattløp

Postet av Melhus IL - Orientering den 1. Okt 2020


Årets Gimse-by-Night går inn i historien som det mest spektakulære og suksessfulle. Med nesten 120 løpere, fra norgeseliten til de med mer pondus, var løypene like krevende og utfordrende for alle. Mælene utover mot Tevik/Hølondvegen/Aundalen gav utfordringer for selv de mest erfarne løperne. Starten gikk i krysset ved Brekkåsen skole og vegen utover mot Aundalen. Løperne startet å løpe nordover langs Klemmetsvegen før det brøt av inn i skogen. I en lang rekke snodde løperne seg gjennom skogen. Etter en runde i terrenget gikk retur mot mål fra Måssåvegen og gjennom boligområdene tilbake til Brekkåsen skole.


Carole Pauli og André GuerottoVinneren i langløypen ble Audun Heimdal som løp de 5,7 km på 35:59. 8 sekunder foran nr 2 Marius Aurebekk. Siden løpet ikke hadde egne herre-/dameklasser ble beste dame Ida Lindkvist med 50:25. Av de lokal løperne løp Ola Keiserås fra Leik inn til en respektabel 15. plass. Melhus sin løper, Kristoffer Lerli, løp inn til en fin 35. plass.


På bildet viser de mest langveisfarende på årets løp. Det er paret Carola Pauli og André Guerotto fra Sveits. De solgte leiligheten i Sveits og kjøpte en 55 år gammel brannbil som de har bygget om til bobil. De planlegger å reise rundt i Europa og Russland det kommende året og delta i O-løp som måtte dukke opp på deres ferd.


Alle resultatene finner du på Eventor eller Brikkesys.


Gode tilbakemeldinger til løypelegger og arrangementsstab

Løypelegger Audun, arrangementsansvarlig Eivind, med Frei og mamma Bente i mål.


Lokale løpere i ivrig diskusjon (les: bortforklaringer på hvorfor man bommet og brukte så lang tid....) :-)0 Kommentar

Det aller siste kveldsløpet i dagslys fra Valshaugen onsdag

Postet av Melhus IL - Orientering den 20. Sep 2020


Kristoffer byr opp til treningsløp onsdag 23. september fra Valshaugen som ligger på Letesvegen mellom Hollum og Rakbjørga. Merket fra Letesvegen til parkering. Her er kjørerute fra Brekkåsen.

Starten er satt fra kl 1715 for at det skal holde med dagslys for løperne. Det blir de fire vanlige løypene å velge i og det er hjelp å få for de som trenger det.

Benytt anledning til den siste o-treninga på kveldstid i dagslys dette året. 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline