Nattløp fra Saga Gimse onsdag 7 oktober kl 1900

Postet av Melhus IL - Orientering den 4. Okt 2020


Da er det bare å finne fram hodelyktene og legge dem til lading. Onsdag 7. oktober er det nattløp fra Saga på Gimse. 

Start fra kl 1900. 

Nybegynnerløype i tillegg til kort, mellom og lang.

Det kan rapporteres om lettløpte løyper og med god sikt i skogen. 

0 Kommentar

Gimse-by-Night - spektakulært og fartsfullt nattløp

Postet av Melhus IL - Orientering den 1. Okt 2020


Årets Gimse-by-Night går inn i historien som det mest spektakulære og suksessfulle. Med nesten 120 løpere, fra norgeseliten til de med mer pondus, var løypene like krevende og utfordrende for alle. Mælene utover mot Tevik/Hølondvegen/Aundalen gav utfordringer for selv de mest erfarne løperne. Starten gikk i krysset ved Brekkåsen skole og vegen utover mot Aundalen. Løperne startet å løpe nordover langs Klemmetsvegen før det brøt av inn i skogen. I en lang rekke snodde løperne seg gjennom skogen. Etter en runde i terrenget gikk retur mot mål fra Måssåvegen og gjennom boligområdene tilbake til Brekkåsen skole.


Carole Pauli og André GuerottoVinneren i langløypen ble Audun Heimdal som løp de 5,7 km på 35:59. 8 sekunder foran nr 2 Marius Aurebekk. Siden løpet ikke hadde egne herre-/dameklasser ble beste dame Ida Lindkvist med 50:25. Av de lokal løperne løp Ola Keiserås fra Leik inn til en respektabel 15. plass. Melhus sin løper, Kristoffer Lerli, løp inn til en fin 35. plass.


På bildet viser de mest langveisfarende på årets løp. Det er paret Carola Pauli og André Guerotto fra Sveits. De solgte leiligheten i Sveits og kjøpte en 55 år gammel brannbil som de har bygget om til bobil. De planlegger å reise rundt i Europa og Russland det kommende året og delta i O-løp som måtte dukke opp på deres ferd.


Alle resultatene finner du på Eventor eller Brikkesys.


Gode tilbakemeldinger til løypelegger og arrangementsstab

Løypelegger Audun, arrangementsansvarlig Eivind, med Frei og mamma Bente i mål.


Lokale løpere i ivrig diskusjon (les: bortforklaringer på hvorfor man bommet og brukte så lang tid....) :-)0 Kommentar

Det aller siste kveldsløpet i dagslys fra Valshaugen onsdag

Postet av Melhus IL - Orientering den 20. Sep 2020


Kristoffer byr opp til treningsløp onsdag 23. september fra Valshaugen som ligger på Letesvegen mellom Hollum og Rakbjørga. Merket fra Letesvegen til parkering. Her er kjørerute fra Brekkåsen.

Starten er satt fra kl 1715 for at det skal holde med dagslys for løperne. Det blir de fire vanlige løypene å velge i og det er hjelp å få for de som trenger det.

Benytt anledning til den siste o-treninga på kveldstid i dagslys dette året. 


0 Kommentar

Reisebrev fra Røros - KM mellomdistanse

Postet av Melhus IL - Orientering den 29. Aug 2020

SkjærdingstadvoldenIvrige Melhus-løpere er i helga innlosjert på flotte Skjæringstadvollen på Røros for å delta på o-løp.

Lørdag åpnet o-helga med mellomdistanse i marka overfor hotellet på Røros. Terrenget var nokså åpent, med et rikt stinett. Postene var godt gjemt, mange godt plassert nederst i grøper, så løperne måtte helt innpå for å se posten. 

Kristoffer er i form om dagen, og fikk kilometertid helt ned på 7 minutter. Imponerende! Resten av troppen må nok bare legge seg i trening! 

Etter løpet dro troppen tilbake til Skjæringstadvollen der dusj, fyr i peisen og trivelig fellesmiddag stod på programmet. Og selvfølgelig gikk det ei god stund til å diskturere gjennom dagens veivalg, sleiver, bommer og alt som hører orienteringa til. 

Men som bildet illustrerer er humøret på topp uavhengig av kilometertider. Hege, Stein Ivar, Trine, Kristoffer og John.


Søndagen var det KM mellomdistanse på Os i helt annerledes terreng enn lørdagens løp. Nye utfordringer og nye muligheter. Lørdagens miserable innsats og bommer var sovet bort i løpet av natten. Etter en god frokost og masse energi var vi klare for dagens konkurranse. Audun Bakk hadde kommet oppover for å delta på dagens løp. Her på tur ut fra start. Audun endte på en flott 4. plass i H50.Dagens prestasjon må nok gå til Kristoffer Lerli med en god plassering i H15-16. Konkurrentene hans er med å dominere i sin klasse på nasjonalt nivå. Her en stilstudie fra lørdagens løp. I KM endte han på en fin 5. plass.


Øvrige resultater fra KM mellomdistanse: Se eventor.orientering.no0 Kommentar

Markaløpet - Verdal

Postet av Melhus IL - Orientering den 22. Aug 2020

Terminlisten med orienteringsløp har så langt vært tynt med løp. Det har nå blitt litt flere løp, og mange er sulteforet på konkurranser. Denne helga deltar flere av Melhus sine løpere på løp i Verdal. Markaløpet og KM sprint.

Siden søndagens KM sprint er et felles arrangemente mellom Nord og Sør-Trøndelag, benyttet vi anledningen til å delta på Verdal O-klubb sitt løp fra Marka Skistadion i Leksdal. Selv om Løypene gikk i flott skråliterreng stilte de spesielt krav til løpskapasitet.

Kristoffer Lerli og Hege Solhjem Melhuus løp inn til klasseseire. De øvrige leverte også gode prestasjoner men nådde ikke helt opp.


Her er John i fint driv inn mot mål.

Resultater fra løpet finner du på Brikkesys.

Fra samlingsplass.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline