Årets GULL O-SKO - O-avdelingens miljøpris

Postet av Melhus IL - Orientering den 10. Jan 2019

VANDREPRIS TIL EN POSITIV OG ENGASJERT O-LØPER.

Utforming

En brukt o-sko hvor sålen er løsnet, lakkert i gull og satt på ei treplate. Til plata er det i tillegg satt på et metallskilt der både tittel og undertekst er gravert inn. Under treplata blir årstall og vinnere preget inn.

Hva er prisen ment som

Det er en hederspris til personer som har bidratt positivt til å styrket miljøet i Melhus i.l. o-avdeling. Vinneren må ha være eller har vært o-løper, men trenger ikke være medlem av Melhus i.l.  Vinneren oppbevarer prisen fram til neste utdeling. Prisen kan deles ut til samme person flere ganger, men da med andre begrunnelser enn forrige gang.

Når deles den ut: Prisen deles ut på o-avdelingas juleavslutning.

Jury: Jury for prisen er det til enhver tid sittende styret i o-avdelinga. Juryen begrunner tildelinga skriftlig som deretter arkiveres for ettertida.

Utfyllende om begrunnelsen for tildelinga - eksempler 

  • Gjort en innsats over tid eller en ekstra stor innsats i en kortere periode for avdelinga som har fremmet et godt o-miljø.
  • Har en positiv innstilling til virket i o-avdelinga.
  • Er engasjert i avdelingas virke og tar ofte et tak for felles løft.
  • Har inspirert andre løpere til god sportslig innsats og fremmet et godt o-miljø i avdelinga med sitt gode eksempel.
  • Kan ta store og små jobber som krever lederansvar og selvstendighet.


Du finner oversikt over hvem som har vunnet prisen i 2018 og juryens begrunnelse under menyen Arkiv og GULL O-SKO.Intervalltrening på godt vinterføre

Postet av Melhus IL - Orientering den 9. Jan 2019

Topp innsats og supert oppmøte både ute og inne på kveldens trening! Intervall og høy intensitet er beskrivende for treninga! 

Unge og gamle fikk opp pulsen i gatene på Gimse under ledelse av Hege. Styrketreningen etterpå ble krydret med kartlesing og veivalg.Trening i uke 2

Postet av Melhus IL - Orientering den 6. Jan 2019


Ungdommene begynner mandag 7. januar med en times løpetur fra Brekkåsen skole kl 1800. Det er en nyhet som Atle presenterer for første gang og det bli løping sammen med litt o-teknisk trening. Etterpå trekkes det inn i salen til ballspill, styrketrening og annen aktivitet.

Onsdagstreninga starter med rekrutt-trening fra kl 1830 og i en og en halv time. Det er Reidiun og Gunleiv som har ansvaret og det meldes om elefantball, bilder og karttegn, stjerneorientering, o-løp innendørs og litt småtteri til.

Voksentreninga er Heges denne kvelden med intervall-trening fra kl 1900 - det kan komme overraskelse! Kl 2000 blir det som vanlig sirkeltrening inne og her er det bebudet kart-arbeide.Juleavslutning med variert program onsdag kveld

Postet av Melhus IL - Orientering den 9. Des 2018


Atle måtte avlyse mandagens trening for ungdommene p.g.a. et arrangement i gymsalen på Brekkåsen skole.

Derimot er ikke juleavslutninga avlyst onsdag 12. desember kl 1830 i Brekkåsen idrettsbarnehage.

Bildet over er fra tilsvarende tilstelning i fjor.

Vi starter kl 1830 med Jule-o-løp som Audun K vil legge. Det meste vil gå i gatene og det er flere løypelengder. Har nettopp fått inn et stalltips fra løypelegger om at det er lurt å ta med god husk til løpet - ja, i tillegg til refleks, brikke og lykt selvsagt. 

Etter runden med løp venter Ingrid inne med gløgg, kaffe og pepperkaker til hele bunten! Da blir det anledning til å prate litt i ro og mak om dette og hint.

Så vil Kjell Rune servere godbiter fra dette o-året i bilder og videoer. Det er ikke rent lite av aktivitet som vil komme fram for en dag igjen om kvelden.

Så får vi en stor avdeling med godord å heder: 

Det er slett ikke utenkelig at vår litt negative hederspris Det Gyldne Kompass blir delt ut igjen i år, men av hvem? Spennende!

Det neste som kommer er utdeling av den helt nyopprettede prisen Årets Gull O-sko - en nokså ny konstruksjon og idè. Det meste rundt denne prisen er nokså strengt hemmeligholdt: Hvordan ser prisen ut? Hvorfor skal den deles ut? Hvilke kriterier ligger til grunn for utdelinga? Hvem får den aller første ÅRETS GULL O-SKO? Og hvem deler ut prisen? Du verdens min!

Som ikke dette er nok spenning er det på Gratislhaugen meldt enda en oppmerksomhet til en av våre slitere og den er det ikke vært mulig å få noe forhåndsinformasjon om hverken hva det er, hvem deler det ut og hvem får hederen?. Spenninga er ikke til å holde ut!

Møt opp å få deg årets idretts-o-galla på Brekkåsen!!Levert av IdrettenOnline