Treningsløp onsdag….og resten av uka!

Postet av Melhus IL - Orientering den 28. Nov 2021


Så kom den kalde fine tida. Åker, eng og skogsbunn er bunnfrosset og det ligger et dryss av snø på bakken. Kommende onsdag (1.des)   tar vi som vanlig et treningsløp, med oppmøte på pendlerparkeringen på Brubakken klokken 1830. Frank Egil legger tre løyper: en overkommelig nybegynnerløype, en middels kortløype og en ganske lang langløype.

I etterkant av treningsløpet på onsdag tar vi som vanlig ei økt i gymsalen på Høyeggen, med variert sirkeltrening. Muskler og ledd holder endelig på å komme seg etter Eivinds hardkjør sist onsdag, så nå er det bare å kjøre på med mer utfall, planke og situps. Oppstart kl 2000.
Det har kommet arrangøren for øre at flere av de faste møtende kan være forhindret fra å stille på løpet på onsdag, og vi lar derfor postene henge ute til søndag kveld (5.des). Kartfilene legges ut på denne siden onsdag kveld.0 Kommentar

O-hengeren har byttet stallplass

Postet av Melhus IL - Orientering den 28. Nov 2021


Bildet får illustrere at alt har sin tid. Denne mini-o-skjermen har hengt på vippeporten til garasjen som o-hengeren har vært oppstallet siden høsten for 6 år siden. Vær og vind har slitt ut skjermen og skjermen igjen malinga på porten. Det var tid for fornying - men ikke bare symbols:

Porten, garasjen og eiendommen eies av Ole Hjulstad og familie i Baggøya og har tjent hensikten til fulle disse åra. Nå er Ole i samme situasjon som Eivind var i før han igjen, nemlig at han overdrar gården til neste generasjon. Nytt mannskap og nye ideer og planer er i emning som alltid ved generasjonsskifte. Vi er svært tilfreds med husrommet for hengen disse åra i Baggøya - tusen takk!Ole og Martin med familier fikk denne enkle oppmerksomhet i forbindelse med flytting av hengeren. Det passet godt å gi Martin samme oppmerksomhet samtidig i og med at vi flyttet alt utstyret på samme tid.

Dermed har vi vært på husjakt noen tid og redninga var veldig nære: Hege og Jens Are hadde for tida en ledig "bås" i låven på Nedre Melhus. Nå står o-hengeren side ved side med Heges bil sammen men litt utstyr til oppheng av plakater o.l. Bedre kan det ikke bli!


O-avdelinga er fortsatt på jakt etter en permanent løsning for oppbevaring av vårt materiell. Det gjelder både hengeren og alt det andre arrangements-utstyret som vi har i kjelleren hos Martin og Ingjerd. Vi ønsker oss at alle MIL`s  avdelingers utstyr kan få plass i Gruva i forbindelse med en større endring der. Ny vei og gangvei fra Drammensvegen, større parkeringsareal, bedre forbindelse fra skoleområde og nytt klubbhus kan bli aktuelt i åra framover. I den forbindelse har vi signalisert at vi trenger et passe krypinn for vårt utstyr.

`s


0 Kommentar

Viktig med medlemskap i Hoopit for økonomien i o-avdelinga!

Postet av Melhus IL - Orientering den 26. Nov 2021

O-avdelinga nyter, som de andre avdelingene, økonomiske midler fra det offentlige. Mange ordninger er basert på antall medlemmer og i særdeleshet antall medlemmer under 20 år.

Derfor er det viktig at så mange som mulig av dere som deltar på våre treninger og arrangementer i løpet av året registrerer dere som Hoopit-medlem og betaler medlemskontingent  innen årsskiftet. Er årets kontingent betalt, men at ikke dere er registrert og det bare å registrere dere! Det er også viktig å fortsette som medlem i årene framover og registrert i Hoopit.

Medlemskontingenten på 100 kroner betales til hovedlaget i MIL, men o-avdelinga ikke har medlemskontingent.

Hvordan evt. innmelding gjøres kan du lese i denne nyhetssaken fra hovedlagets nettside. NB! Kryss av for orientering som lag:

Kjære medlemmer!

Melhus Idrettslag bytter nå medlemssystem til Hoopit. Hoopit vil fra 1.april bli brukt som banekalender, klubbhuskalender, betalingsløsning for treningsavgift/medlemskontingent, politiattest og kommunikasjonsplattform for intern kommunikasjon for styrer, lag og utvalg.

Systemet dekker løsningen for tidligere medlemssystem og evt Facebook/Spond. Men det er ingen krav for å slutte å bruke Spond som kommunikasjonssystem inntil videre, men da må man føre dobbelt siden medlemsregistreringen er knyttet til Hoopit.

 

Det er nå lagt inn alle lag. Utøvere (evt foresatte) må selv registrere seg på de ulike lagene for å få oversikt og tilgang til informasjon innad i laget. 

 

Registrer deg i Hoopit ved å følge denne lenken:

https://admin.hoopit.io/melhus-idrettslag-735223

Trykk på ditt «lag» og vipps så er du inne :)

 

Spørsmål?

Ta kontakt med Simen Bruheim, Geir Grønning eller Frank Brudal.

Du kan også sende mail til post@melhusil.no

Tips: Bruk også chattefunksjonen i Hoopit og se «Spørsmål og svar – Hoopit» på denne lenken: https://support.hoopit.io/nb/?fbclid=IwAR04bQ7pYMo_2XHaCn9RGNj0VPnVrcVdczt6HClJBVe0W0rCZrpBAfYPKgQ

 

Velkommen til Melhus Idrettslag og Hoopi


0 Kommentar

Første o-løp på Brubakken i kveld!

Postet av Melhus IL - Orientering den 24. Nov 2021

Her er de heldige (Jan Petter var dratt hjem) som fikk løpe o-løp på Brubakken kveld. Canon-fotograf var Eli.

Eivind hadde lagt tre løyper for kvelden med utgangspunkt på pendlerparkeringa. Nybegynner-løypa gikk østover mot indre Karivollen før retur vestover til  Gylle. De to lengste hadde ulike varianter med poster på Brubakkøra ned mot elva. 


Under er langløypa for kvelden og til høyre studerer Hege og Kjell Rune denne løypa etter målgang.

Etter løpet var det styrketrening på Høyeggen. Kveldens o-nøtt var 1. dag av Ålens to-dagers fjellorientering sist i juli 1974. Det gikk fra Aungrenda i Haltdalen og sørøstover mot Kjølifjellet sør for Riast-veien - altså like ved Gaulas utløp. Det var et hustig vær med store nedbørsmengder og temperaturer ikke langt unna 0 grader. Bekken ved mål ble til ei lita elv og gjorde kryssing til en skummel affære, men alle berget.

Kartet ser du under til venstre og i pausene ble det lagt lure planer for veivalg i løypa som er 27 km i luftlinje.Treninga fortsetter til neste uke også. Det blir siste ordinære trening før juleavslutninga med 75-års-jubileum den 8. desember.


0 Kommentar

O-løp på Karivollen og Brubakken onsdag kveld

Postet av Melhus IL - Orientering den 21. Nov 2021

Bildet over er fra gapahuken på Kringla (vest på Høyeggen) like over Meggen Gård og viser litt av området det blir løp kommende uke. Løpsområdet er helt ned på flatene nord og vest for Meeggen.

Onsdag 24. november kl 1830 blir oppmøte ved nordre pendlerparkeringa på Brubakken. Eivind har lagt 3 løyper som går om Karivollen - Brubakken - Brubakkøran ned mot elva. Kortløypa går stort sett på grus og asfalt, mens de to lengste går på sti, høsta kornåkrer og traktorvei. 

Dette blir innvielse av denne delen av sprintkartet som nå er avgrenset fra Brekkåsen skole i SV, Rye i SØ, Høyeggen i Øst og helt nord til Ratbekken. Men altså; løpet onsdag kveld går bare ved Brubakken/Karivollen. 

Etter løpet blir det tradisjonell innetrening i Høyeggen skole kl 2000. Ta med matte.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline