14.12 - Tap mot Strimdheim 2

Postet av Melhus IL - Håndball den 14. Des 2008

Melhus/Gimse - Strindheim 2    17 -26

Dagens Kjelling


 
Kristoffer

Resultater og tabell MIL/GIL G15 sesongen 2008/2009


1 omgang

Strindheim starter kampen best. Gode i angrep mens Melhus/Gimse starter meget godt i forsvar. Kampen er jevn og spillet bølger fram og tilbake. Begge lagene spiller meget godt. Etter 7 min går Melhus/Gimse opp i føringen. Strindheim svarer med å holde et stort balltempo og går igjen i ledelsen etter noen fine trekk. Melhus/Gimse sliter også med de samme slurvefeilene som tidligere i sesongen.På stillingen 6-8 tar Melhus/Gimse time-out og laget stresser ned. Dette hjelper litt men Strindheim går til pause med ledelsen 10 - 14.

2. omgang

Melhus/Gimse virker ikke helt med i begynnelsen av 2. omgangen. Starter med feil på feil og Strindheim drar i fra. 2. omgangen preses også litt av varierende dømming fra dommerne. Dette går begge veier. Guttene ser ut til å ha mistet litt av gølden. Utover omgangen blir spillet litt bedre og Strindheim klarer ikke å dra i fra noe mer. Forsvarsspillet er ikke noe Melhus/Gimse skal være stolt av i denne kampen. Normalt er laget veldig god i forsvar men lykkes ikke i dag. Strindheim får stå på 9-10 meter å skyte grunnskudd rett i mål. Strindheim vinner i dag fortjent 17 - 26.

 


0 Kommentar

07.12 - Dobbelseier på hjemmebane i helga

Postet av Melhus IL - Håndball den 7. Des 2008

Det ble dobbeltseier i helgas hjemmekamper

Lørdag  6.12

Melhus/Gimse - Ranheim/Nidelv 3
19  -   11    

Dagens Kjellling

 

Arnt Snorre    

    Søndag  7.12         

Melhus/Gimse - Sverresborg 
23     -   13

Dagens Kjelling

Eirik

Kampreferat fra lørdag 6.12 - Melhus/Gimse - Ranheim/Nidelv 3

Rotete start i 1. omgangen noe som gjorde at lagene fulgte hverandre resultatmessig. Fra midten av omgangen og ut dominerte Melhus/Gimse og gikk til pause med velfortjent ledelse. 2. omgangen ble litt som første uten det helt store spillet. Selv om spillet klabbet litt var det ingen fare for seieren. Arnt Snorre debuterte for Melhus/Gimse og svarte med å bli dagens Kjelling.

Kampreferat fra søndag 7.12 - Melhus/Gimse - Sverresborg

Flott start på omgangen og 1-0 etter kun 18 sekunder. Bra forsvar som tvinger skuddene fra Sverresborg over. 2-2 etter 5 min og måltørke i 10 min. Sliter litt med å komme igjennom forsvaret til Sverresborg. Glemt litt at det går an å skyte langskudd over forsvaret. Etter et par halsbrekkende kontringer som mislykkes går ballen i mål flere ganger på få minutter. Tett, godt forsvar som gir tøffe kamper, men få mål imot. Thoms varter opp med flere flotte redninger i mål. Betryggende 10-5 ledelse til pause.

Lager start på 2. omgangen for begge lag. Thomas fortsetter med flere flotte redninger. I andre enden av banen sliter Melhus/Gimse med å få ballen i mål. Mange skudd som går stang ut eller i keeper. Tøft spill fra begge lagene med mange utvisninger. Sverresborgs får også et rødt kort. Dommerne la listen veldig høyt og tillot veldig hardt spill. Utover omgangen øker Melhus/Gimse ledelsen og vinner komfortabelt med 10 mål. Seier 23-13. Dagens Kjelling: Eirik.


0 Kommentar

29.11 - God kamp og seier mot LEKSVIK

Postet av Melhus IL - Håndball den 30. Nov 2008

Melhus/Gimse - Leksvik    16 - 13

Dagens Kjelling


 
Kristoffer

Resultater og tabell MIL/GIL G15 sesongen 2008/2009

Oppvarmingen gikk bra og ingen ble skadet. Laget klar for kamp og motivert foran møtet med Leksvik. Et nytt bekjentskap siden vi ikke har spilt mot dem tidligere.

1. omgang
Omgangen starter og Melhus/Gimse står meget bra i forsvar. Noen småfeil i angrep men meget bra åpning av kampen. Virker som om spillerne er litt "redd" keeperen til Leksvik. Han er STOR og god. Kristoffer åpner kampen meget godt og skyter flere mål på rad. I midten av omgangen virker det som om Melhus/Gimse tar seg en pause og Leksvik tar over. Med noen gode innøvde trekk blir Melhus/Gimse utspilt i et par situasjoner men Melhus/Gimse går i garderoben med ledelse 11-6 til pause.

2. omgang
Omgangen starter som første. Forsvaret står veldig bra og Leksvik får ikke mange mulighetene til avslutninger. Melhus/Gimse begynner å få til angrepsspillet og det er ikke så mange feilpasninger. Spillet blir tettere og hardere, til tider tøft. Det er lite scoringer og etter 10 min av 2. omgang står det 15-9. Utover omgangen kommer Leksvik mer og mer inn i kampen og scorer flere ganger på rush. Selv om ledelsen krymper mot slutten av omgangen er Melhus/Gimse ikke truet.

I det hele en god kamp fra Melhus/Gimse. Flott gutter.


0 Kommentar

23.11 - Sliteseier mot RindalsTroll

Postet av Melhus IL - Håndball den 24. Nov 2008

Ny seier i helgens andre kamp.

Rindals-Troll - Melhus/Gimse    17 - 23

Dagens Kjelling


 
Sindre

1. Omgang

Melhus starter kampen bedre i dag. Spillerne virker mer opplagte og Kristoffer starter med 3 fine scoringer. Etter 4 min gir Sindre laget en ledelse på 1-4. Thomas U åpner solid i målet med noen 100%-redninger. Halvveis inn i omgangen spiller Melhus godt. Etter 12 min får Kristoffer 2 min. I tillegg får Håkon 2+2min på grunn av kjeftbruk og demonstrasjon mot dommer. Dette gjør at Melhus får dommerne litt i mot seg utover kampen. Etter bra spill i forsvar går Melhus til pause med en 6-9 ledelse.

2. Omgang

Første del av 2. Omgang var Rindals-Troll best. Da var det mye unøyaktige pasninger og tekniske feil. Melhus klarer imidlertid å holde en ledelse på 2 – 3 mål utover omgangen. Alt i alt en rotete kamp med utrolig mange tekniske feil, klabb og babb. Til tross for at Rindals-Troll i midten omgangen bare var 1 mål bak rodde Melhus i lang en sikker 6-målsseier. Når sluttsignalet gikk var det 17-23.


0 Kommentar

24.11 - Stenging av hall - kansellering av trening

Postet av Melhus IL - Håndball den 24. Nov 2008

MELDING - STENGT HALL

Det blir ingen trening onsdag 3/12 (Juleball vgs.).


0 Kommentar

22.11 - Seier mot Ranheim/Nidelv

Postet av Melhus IL - Håndball den 22. Nov 2008

Ny seier mot Ranheim/Nidelv 

RANHEIM/NIDELV - MELHUS/GIMSE    17 - 23

Dagens Kjelling:

THOMAS F
(Maskoten tilbake fra skade)

1. omgang

Kampen starter rolig med masse bomskudd fra Melhus sin side. Ranheim/Nidelv starter bedre og scoret først. Melhus virket stresset i sitt spill og dette medførte til masse bomskudd. Historien ser ut til å gjenta seg. Kamper tidlig på lørdag ser ut til å "plage" Melhusspillerne. Etter halvspilt førsteomgang begynner spillet å sitte bedre. Ranheim/Nidelv får sin første 2. min etter 24 minutters spill. På mange måter på tide. Lagene holder følge ut 1. omgang som ender 10-10.

2. omgang

Ranheim/Nidelv starter med første scoring i 2. omgang. Melhus følger på. Starten på 2. omgang er noe helt annet enn 1. omgangen. Forsvaretspillet sitter bedre og kamen er jevn. Etter 10 min ut i 2. omgang går endelig Melhus opp i føringen med 13-14. Selv om det av og til fremdeles er litt rotete spill øker Melhus ledelsen og etterhvert opparbeider de seg en trygg ledelse. Spillerne virker nå mye mindre stresset og dermed kommer spillet. 2. omgangen slutter med at Melhus vinner med 17-23.

PS! Thomas F tilbake fra skade.


0 Kommentar